30.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Traian Ogâgău și Cristian Niculae au bătut palma!

A zis și s-a ținut de cuvânt! Cristian Niculae, fostul viceprimar al Bistriței, acum șeful ADI Deșeuri, a bătut palma cu Traian Ogâgău. „Am încredere în noul director al ADI deșeuri B-N, domnul Cristian Niculae!” a subliniat edilul orașului stațiune.

Cristian Niculae, fostul viceprimar al Bistriței, a fost desemnat șeful ADI Deșeuri, în urma unui concurs de proiecte.

Acesta a și făcut o conferință de presă în care a anunțat că renunță la orice funcție politică, pentru a alunga orice umbră de politizare a Asociației.

„Eu trebuie să colaborez cu toți primarii, indiferent de culoarea politică. Așa că nu mă pot duce la ei ca și președinte al organizației municipale a PSD. Rămân social-democrat, dar momentan renunț la orice funcție sau plan politic. Fac asta pentru a nu exista niciun fel de umbră de politizare a gestionării deșeurilor”, a declarat Cristian Niculae:

VIDEO – Niculae: Renunț la orice funcție politică, pentru a nu politiza ADI Deșeuri

La finalul conferinței, Cristian Niculae a spus că Traian Ogâgău va fi chiar PRIMUL primar pe care îl va contacta și speră că vor avea o colaborare bună, mai ales că Ogâgău este cel mai înverșunat în lupta contra gunoaielor.

Zis și făcut! Cei doi au avut azi o întrunire și… au bătut palma.

CURĂȚENIA ESTE PRIMUL PAS SPRE CIVILIZAȚIE, iar noi suntem departe de realitate! Începem lupta împotriva nesimțirii !! Am încredere în noul director al ADI deșeuri B-N, domnul Cristian Niculae, că împreună cu toate instituțiile abilitate vom începe drumul spre normalitate, ape curate și selectarea deșeurilor așa cum cere legea.
Toate acestea pentru un județ curat ca lacrima și pentru un turism înfloritor, singura șansă a bistrițenilor! Doar împreună REUȘIM! Împreună pentru un județ curat!”,  a scris Traian Ogâgău pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...