1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Traian Ogâgău și Cristian Niculae au bătut palma!

A zis și s-a ținut de cuvânt! Cristian Niculae, fostul viceprimar al Bistriței, acum șeful ADI Deșeuri, a bătut palma cu Traian Ogâgău. „Am încredere în noul director al ADI deșeuri B-N, domnul Cristian Niculae!” a subliniat edilul orașului stațiune.

Cristian Niculae, fostul viceprimar al Bistriței, a fost desemnat șeful ADI Deșeuri, în urma unui concurs de proiecte.

Acesta a și făcut o conferință de presă în care a anunțat că renunță la orice funcție politică, pentru a alunga orice umbră de politizare a Asociației.

„Eu trebuie să colaborez cu toți primarii, indiferent de culoarea politică. Așa că nu mă pot duce la ei ca și președinte al organizației municipale a PSD. Rămân social-democrat, dar momentan renunț la orice funcție sau plan politic. Fac asta pentru a nu exista niciun fel de umbră de politizare a gestionării deșeurilor”, a declarat Cristian Niculae:

VIDEO – Niculae: Renunț la orice funcție politică, pentru a nu politiza ADI Deșeuri

La finalul conferinței, Cristian Niculae a spus că Traian Ogâgău va fi chiar PRIMUL primar pe care îl va contacta și speră că vor avea o colaborare bună, mai ales că Ogâgău este cel mai înverșunat în lupta contra gunoaielor.

Zis și făcut! Cei doi au avut azi o întrunire și… au bătut palma.

CURĂȚENIA ESTE PRIMUL PAS SPRE CIVILIZAȚIE, iar noi suntem departe de realitate! Începem lupta împotriva nesimțirii !! Am încredere în noul director al ADI deșeuri B-N, domnul Cristian Niculae, că împreună cu toate instituțiile abilitate vom începe drumul spre normalitate, ape curate și selectarea deșeurilor așa cum cere legea.
Toate acestea pentru un județ curat ca lacrima și pentru un turism înfloritor, singura șansă a bistrițenilor! Doar împreună REUȘIM! Împreună pentru un județ curat!”,  a scris Traian Ogâgău pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.