7.4 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

Traian Ogâgău și Cristian Niculae au bătut palma!

A zis și s-a ținut de cuvânt! Cristian Niculae, fostul viceprimar al Bistriței, acum șeful ADI Deșeuri, a bătut palma cu Traian Ogâgău. „Am încredere în noul director al ADI deșeuri B-N, domnul Cristian Niculae!” a subliniat edilul orașului stațiune.

Cristian Niculae, fostul viceprimar al Bistriței, a fost desemnat șeful ADI Deșeuri, în urma unui concurs de proiecte.

Acesta a și făcut o conferință de presă în care a anunțat că renunță la orice funcție politică, pentru a alunga orice umbră de politizare a Asociației.

„Eu trebuie să colaborez cu toți primarii, indiferent de culoarea politică. Așa că nu mă pot duce la ei ca și președinte al organizației municipale a PSD. Rămân social-democrat, dar momentan renunț la orice funcție sau plan politic. Fac asta pentru a nu exista niciun fel de umbră de politizare a gestionării deșeurilor”, a declarat Cristian Niculae:

VIDEO – Niculae: Renunț la orice funcție politică, pentru a nu politiza ADI Deșeuri

La finalul conferinței, Cristian Niculae a spus că Traian Ogâgău va fi chiar PRIMUL primar pe care îl va contacta și speră că vor avea o colaborare bună, mai ales că Ogâgău este cel mai înverșunat în lupta contra gunoaielor.

Zis și făcut! Cei doi au avut azi o întrunire și… au bătut palma.

CURĂȚENIA ESTE PRIMUL PAS SPRE CIVILIZAȚIE, iar noi suntem departe de realitate! Începem lupta împotriva nesimțirii !! Am încredere în noul director al ADI deșeuri B-N, domnul Cristian Niculae, că împreună cu toate instituțiile abilitate vom începe drumul spre normalitate, ape curate și selectarea deșeurilor așa cum cere legea.
Toate acestea pentru un județ curat ca lacrima și pentru un turism înfloritor, singura șansă a bistrițenilor! Doar împreună REUȘIM! Împreună pentru un județ curat!”,  a scris Traian Ogâgău pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...