34.9 C
Bistrița
duminică, iulie 14, 2024

Traseul montan din zona Dealul lui Pușcă de la Colibița din nou deschis! Mai mulți copaci căzuți pe traseu l-au făcut impracticabil

Salvamont Bistrița-Năsăud, alături de Ocolul Silvic Bistrița- Bârgăului și ADI Turism au reușit să redeschidă traseul montan din zona Dealul lui Pușcă de la Colibița. Acesta a fost închis anul trecut din cauza unor copaci căzuți pe traseu.

Traseul montan din zona Dealul lui Pușcă de la Colibița este din nou practicabil, după de a fost închis anul trecut.

Acesta a fost refăcut și degajat de copacii căzuți, care au dus la închiderea traseului.

„Avem vești excelente pentru voi! Traseul montan din zona Dealu Pușcă, stațiunea Colibița este din nou deschis! După ce a fost închis anul trecut din cauza căderii arborilor, am reușit să îl redeschidem cu ajutorul echipelor dedicate de la Salvamont Bistrița-Năsăud, ADI Turism și Ocolul Silvic Bistrița-Bârgăului”, informează Visit Bistrița-Năsăud.

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: