20.4 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Traseul montan din zona Dealul lui Pușcă de la Colibița din nou deschis! Mai mulți copaci căzuți pe traseu l-au făcut impracticabil

Salvamont Bistrița-Năsăud, alături de Ocolul Silvic Bistrița- Bârgăului și ADI Turism au reușit să redeschidă traseul montan din zona Dealul lui Pușcă de la Colibița. Acesta a fost închis anul trecut din cauza unor copaci căzuți pe traseu.

Traseul montan din zona Dealul lui Pușcă de la Colibița este din nou practicabil, după de a fost închis anul trecut.

Acesta a fost refăcut și degajat de copacii căzuți, care au dus la închiderea traseului.

„Avem vești excelente pentru voi! Traseul montan din zona Dealu Pușcă, stațiunea Colibița este din nou deschis! După ce a fost închis anul trecut din cauza căderii arborilor, am reușit să îl redeschidem cu ajutorul echipelor dedicate de la Salvamont Bistrița-Năsăud, ADI Turism și Ocolul Silvic Bistrița-Bârgăului”, informează Visit Bistrița-Năsăud.

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.