18.2 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Tristețea unui copil, transformată-n bucurie pură, de un polițist

Un polițist aflat la datorie a văzut un copilaș plîngând. I-a aflat povestea, iar apoi, l-a căutat la școală, câteva ore mai târziu. Nu a mers singur, ci cu o pisicuță. Tristețea lui Aurelian s-a transformat în bucurie pură.

Aurelian a mers astăzi la școală, în lacrimi. Un polițist care asigura desfășurarea în siguranță a traficului de dimineață, l-a văzut pe copiluț plângând. L-a oprit și l-a întrebat care e motivul. Așa a aflat că pisica băiețelului a fost călcată de o mașină.

Aurelian și-a continuat drumul la școală, iar polițistul a mers la o familie pe care o cunoștea și a luat un pui de pisică.

S-a reîntors la școala lui Aurelian și i-a făcut micuțului o bucurie enormă.

Aurelian este un iubitor de animale, dar în această dimineață a început ziua mai puțin bine, și anume, pisica lui a pierit într-un accident. Odată ajuns la școală, colegul nostru, Larion, l-a văzut că plânge și, ascultându-i povestea, și-a zis: Stai că putem să-l ajutăm pe Aurelian.

„M-am deplasat cu colegul meu de patrulă, în localitatea Galații Bistriței, la o familie, despre care știam că are mai multe pisici și le-am explicat ce problemă avem.  Uite așa, de azi, Aurelian are pisică.”

Ce-a urmat…e bucurie pură de copil!” au scris cei de la Poliția Română pe Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...