-4 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

Tristețea unui copil, transformată-n bucurie pură, de un polițist

Un polițist aflat la datorie a văzut un copilaș plîngând. I-a aflat povestea, iar apoi, l-a căutat la școală, câteva ore mai târziu. Nu a mers singur, ci cu o pisicuță. Tristețea lui Aurelian s-a transformat în bucurie pură.

Aurelian a mers astăzi la școală, în lacrimi. Un polițist care asigura desfășurarea în siguranță a traficului de dimineață, l-a văzut pe copiluț plângând. L-a oprit și l-a întrebat care e motivul. Așa a aflat că pisica băiețelului a fost călcată de o mașină.

Aurelian și-a continuat drumul la școală, iar polițistul a mers la o familie pe care o cunoștea și a luat un pui de pisică.

S-a reîntors la școala lui Aurelian și i-a făcut micuțului o bucurie enormă.

Aurelian este un iubitor de animale, dar în această dimineață a început ziua mai puțin bine, și anume, pisica lui a pierit într-un accident. Odată ajuns la școală, colegul nostru, Larion, l-a văzut că plânge și, ascultându-i povestea, și-a zis: Stai că putem să-l ajutăm pe Aurelian.

„M-am deplasat cu colegul meu de patrulă, în localitatea Galații Bistriței, la o familie, despre care știam că are mai multe pisici și le-am explicat ce problemă avem.  Uite așa, de azi, Aurelian are pisică.”

Ce-a urmat…e bucurie pură de copil!” au scris cei de la Poliția Română pe Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...