12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

Un bărbat care i-ar fi spart capul unui mascat în timpul unei percheziții, scăpat basma curată de Judecătoria Beclean

Un bărbat de 52 de ani din județul nostru a fost găsit nevinovat de judecătorii de la Beclean, după ce în urmă cu trei ani ar fi spart capul unui polițist din trupele speciale, în timpul unei percheziții. Judecătorii au ajuns la concluzia că polițistul a căzut și s-a lovit la cap.

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru ultraj. Dosarul s-a judecat la Judecătoria Beclean. Potrivit Adevărul.ro, fapta ar fi fost comisă de bistrițeanul de 52 de ani în primăvara anului 2018.

În aprilie 2018, polițiștii alături de trupele speciale ale Poliției au descins în casa unui bărbat care era suspect de braconaj. Pe terasa din curtea casei se aflau doi bărbați care urmau să execute lucrări de construcții la două mortminte ale familiei.

Se pare că cei doi bărbați, care atunci se pregăteau să înceapă lucrul erau mahmuri, după ce consumaseră alcool cu o seară înainte. Când i-au văzut pe mascați s-ar fi panicat, iar unul dintre ei i-a aruncat unui luptător cafeaua în față, în timp ce celălalt muncitor a vrut să lovească alt polițist.

Mascatul a avut prezență de spirit și l-a imobilizat pe muncitor, cei doi căzând la pământ. După ce s-a ridicat, polițistul SAS a observat că are capul spart, iar muncitorul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj.

Muncitorii a spus în fața judecătorilor că nu l-a lovit pe polițist și că acesta s-a lovit la cap, cel mai probabil în urma căzăturii. Instanța i-a dat dreptate muncitorului:

„Instanța apreciază că leziunile corporale, traumatice prezentate de persoana vătămată au fost produse prin cădere și lovire de un corp dur ce se găsea pe podea, în încăperea în care au pătruns persoana vătămată și inculpatul, în cădere. Instanța apreciază că în cauză nu s-a efectuat dovada, dincolo de orice îndolaia rezonabilă, că inculpatul a comis fapta de lovire sau alte violențe asupra persoanei vătămate, polițist, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu”, se arată în sentința Judecătoriei Beclean, făcută publică de Adevărul.ro.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!