1.2 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Nebunie în partea de jos a orașului: Lucrările la pistele de biciclete paralizează traficul pe patru străzi – o lună de zile

Lucrările de amenajare a pistelor de biciclete continuă. Patru străzi din partea de jos a orșului intră în ”proces de lucru”. Traficul va fi paralizat o lună de zile.

Proiectul pistelor de biciclete merge mai departe. Vor urma lucrări pe patru străzi în partea de jos a orașului.

Unele dintre ele intră în reabilitare TOTALĂ, așa că traficul e interzis.

Lucrările pe cele patru străzi vor dura o lună de zile, timp în care traficul va fi paralizat.

ANUNȚUL Primăriei Bistrița

În vederea continuării lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Amenajare piste de cicliști în municipiul Bistrița – etapa I”, aducem la cunoștința cetățenilor începerea lucrărilor pentru pregătirea infrastructurii amenajării pistelor de cicliști pe:
  • 𝐬𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐛𝐚 𝐈𝐮𝐥𝐢𝐚, 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐬𝐞𝐜ț𝐢𝐚 𝐜𝐮 𝐬𝐭𝐫. 𝐈𝐨𝐚𝐧 𝐑𝐚ț𝐢𝐮 până 𝐥𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐬𝐞𝐜ț𝐢𝐚 𝐜𝐮 𝐬𝐭𝐫. Ș𝐢𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢.
Lucrările pentru amenajarea pistelor de cicliști se vor desfășura în perioda
𝟐𝟏 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏 – 𝟐𝟏 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏,
perioadă în care 𝐯𝐚 𝐟𝐢 𝐚𝐟𝐞𝐜𝐭𝐚𝐭𝐚̆ 𝐚𝐭â𝐭 𝐜𝐢𝐫𝐜𝐮𝐥𝐚ț𝐢𝐚, 𝐜𝐚â𝐭 𝐬ș𝐢 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐮𝐥 𝐥𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐫𝐢𝐞𝐭𝐚ăț𝐢 pe acest tronson în anumite perioade ale zilei și se vor impune anumite restricții de circulație.
Totodată, concomitent cu lucrările de pe str. Alba Iulia, se continuă lucrările pentru amenajarea pistelor de cicliști pe:
  • 𝐀𝐥𝐞𝐞𝐚 Ș𝐢𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢
  • 𝐬𝐭𝐫. 𝐏𝐞𝐬𝐜𝐚𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫
  • 𝐀𝐥𝐞𝐞𝐚 𝐒ă𝐥𝐜𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫.
În acest sens, rugăm atât participanții la trafic, cât și pietonii, să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la restricțiile de circulație.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Poza din articol este din primavara, de pe Avram Iancu, Si la ora actuala este asa,de ce nu se finalizeaza lucrarile? Sariti de la o strada la alta, tot orasul e un santier, lucrati cu jumatate de masura, si pe str Ostasului ati inceput de 2 saptamani trotuarele, ati facut 200m si de o saptamana nimeni nu a venit sa continue.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...