21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Un bărbat de 47 de ani din Cormaia, de negăsit de trei săptămâni

Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută un bărbat de 47 de ani din Cormaia, care în urmă cu 3 săptămâni a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Acesta ar avea  un handicap.

Alerta a fost dată de fratele bărbatului, aseară. Ilovan Emil Leon are 47 de ani, este din Cormaia și a plecat de acasă în urmă cu trei săptămâni.

Semnalmentele bărbatului: înălţime 1,75 m, greutate de aproximativ 80 de kg, constituție atletică, ochi albaștrii, păr blond. La data plecării, acesta ar fi fost îmbrăcat cu pantaloni de stofă de culoare neagră, geacă de culoare albastră, pantofi de culoare neagră și un fes de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Potrivit fratelui bărbatului, care a cerut ajutor inclusiv pe rețelele de socializare, acesta are și un handicap de gradul 2.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: