20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Un bistrițean a murit strivit de o stâncă, în Austria

Muncea în Austria, în domeniul forestier. O stâncă s-ar fi desprins și l-ar fi strivit. Medicii ajunși la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Încă un deces peste hotare zguduie comunitatea bistrițeană. După ce doi tineri din Petriș și-au pierdut viața pe Fluviul Rin, o altă nenorocire s-a abătut asupra comunei Telciu.

Grigore Mititel, de loc din Telcișor, era plecat în Austria, la muncă.

„Nu stătea tot timpul acolo. Muncea sezonier. În pădure. Sunt mai mulți plecați în zona respectivă. Tot merg și vin, în funcție de cum e nevoie”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Telciu, Sever Mureșan.

S-ar părea că Grigore ar fi fost strivit de o stâncă, ce s-a desprins exact în zona de exploatare a lemnului în care se găsea el. Deși medicii au depus toate eforturile pentru a-l salva, nu au mai avut ce face, doar să declare decesul.

Conform Răsunetul.ro, „Grigore nu era căsătorit și mai avea cinci fraţi, cel mai mare, de 40 ani, decedând în noiembrie anul trecut. Au avut o copilărie grea, fiind crescuţi doar de tatăl lor, după ce mama i-a părăsit. Grigore reuşise deja, cu banii strânşi, să-şi facă o casă lângă cea a tatălui său”.

Trupul său neînsuflețit va ajunge acasă azi, pentru a fi înmormântat.

FOTO- Facebook

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!