-0.1 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Un dans și un pahar de băutură cu PSD-iștii o costă excluderea din partid

Liberalii sunt foarte fermi când vine vorba de fraternizarea cu alte partide politice. Mai ales cu cele din opoziție. Tocmai de aceea vor să propună excluderea din partid a unei colege. Motivul? A băut și a dansat cu PDS-iștii, la o petrecere organizată de partidul roșilor.

Ani la rând s-a „remarcat” prin atacuri la adresa PSD. De la critici, comentarii la adresa proiectelor etc, până la a se da drept victima unei agresiuni, în care vinovatul ar fi fost „cineva din opoziție”. Incidentul a avut loc în 2014, și mai multe puteți citi AICI.

Anul acesta însă, Monica Săsărman i-a surprins pe toți. Aceasta și-a început anul intrând în „hora” PSD-ului. La propriu!

Mai exact, PNL-ista a fost văzută la petrecerea exclusivistă a PSD-iștilor, de la începutul anului.

Fiind foarte fermi când vine vorba de fraternizarea cu inamicul, liderii PNL vor solicita excluderea acesteia din partid.

„Cel mai nobil lucru ar fi să își dea demisia. Ar fi un lucru de onoare, dar nu cred că o va face. Tocmai de aceea voi propune Biroului Județean al PNL, excluderea Monicăi Săsărman din partid”, a explicat Vasile Silași, secretarul general al PNL BN.

Odată exclusă din partid, aceasta ar trebui să părăsească și fotoliul de consilier județean.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.