12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Un dans și un pahar de băutură cu PSD-iștii o costă excluderea din partid

Liberalii sunt foarte fermi când vine vorba de fraternizarea cu alte partide politice. Mai ales cu cele din opoziție. Tocmai de aceea vor să propună excluderea din partid a unei colege. Motivul? A băut și a dansat cu PDS-iștii, la o petrecere organizată de partidul roșilor.

Ani la rând s-a „remarcat” prin atacuri la adresa PSD. De la critici, comentarii la adresa proiectelor etc, până la a se da drept victima unei agresiuni, în care vinovatul ar fi fost „cineva din opoziție”. Incidentul a avut loc în 2014, și mai multe puteți citi AICI.

Anul acesta însă, Monica Săsărman i-a surprins pe toți. Aceasta și-a început anul intrând în „hora” PSD-ului. La propriu!

Mai exact, PNL-ista a fost văzută la petrecerea exclusivistă a PSD-iștilor, de la începutul anului.

Fiind foarte fermi când vine vorba de fraternizarea cu inamicul, liderii PNL vor solicita excluderea acesteia din partid.

„Cel mai nobil lucru ar fi să își dea demisia. Ar fi un lucru de onoare, dar nu cred că o va face. Tocmai de aceea voi propune Biroului Județean al PNL, excluderea Monicăi Săsărman din partid”, a explicat Vasile Silași, secretarul general al PNL BN.

Odată exclusă din partid, aceasta ar trebui să părăsească și fotoliul de consilier județean.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...