26.1 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

Un important hotel din Sîngeorz-Băi, bănuit de abuz de poziție dominantă

Consiliul Concurenței a declanșat o investigație care are în centru compania Hebe din Sîngeorz-Băi, care administrează și hotelul cu același nume. Firma este suspectată de abuz de poziție dominantă pe piața serviciillor de furnizare a apei minerale terapeutice.

Consiliul Concurenței a declanșat o investigație privind un posibil abuz de poziție dominantă al companiei Hebe pe piața serviciilor de furnizare a apei minerale terapeutice din stațiunea Sîngeorz-Băi.

Abuzul de poziție dominantă s-ar fi manifestat prin refuzul de a încheia un contract de prestare servicii de furnizare a apei minerale terapeutice cu societatea Sind Tour Trading, care deține hotelul „Someșul” din aceeași stațiune.

Hebe are în patrimoniu un hotel cu același nume, care dispune de facilitate de cazare și bază de tratament balnear. Compania deține licență exclusivă de exploatare a apei minerale terapeutice din Sîngeorz-Băi.

În cadrul investigației s-au efectuat inspecții inopinate la sediul companiei Hebe, iar documentele ridicate se află în analiza autorității de concurență, în cadrul procedurilor specifice.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: