5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Un primar răbufnește! Cum îi numește pe „nesimțiții” care fac mizerie:

De când s-a instalat pe fotoliul de primar, duce o luptă continuă pentru curățenie. A dat amenzi, a premiat, a atenționat, dar parcă nimic nu mai funcționează. Acum, a răbufnit în mediul online. VEZI cum îi numește pe cei care fac mizerie:

Poliția Locală a fost înființată în Sîngeorz Băi, cu primul scop de a-i amenda pe cei care nu păstrează curățenia. S-au aplicat sancțiuni usturătoare. Apoi, s-au dat și obiecte cadou, numai bune de adunat mizeria.

S-au mai făcut și concursuri, s-au mai dat și premii. Primarul orașului a făcut și clipuri prin care îndemna cetățenii să păstreze curățenia.

Cu toate acestea, uneori, anumite persoane nu țin cont nici de sfaturi, nici de premii, nici de amenzi. Iar o ultimă „ispravă” l-a determinat pe primarul orașului stațiune să răbufnească pe internet.

Încă doi care nu o să mă mai voteze. Cu vorba bună nu merge fraților, cu rugăminți, cu premii, cu insistențe, cu apel la bun simt și normalitate!!! NIMIC! Șobolanii tot șobolani rămân și ne fac de rușine!!! În Sângeorz-Băi nu au ce căuta! Ieri s-a măturat parcul tot și azi în urma unor șobolani trecuți prin zonă, priviți!!! Nu îmi dă bunul Dumnezeu norocul să trec pe acolo în momentele când ronțăie nenorociții ???
Voi ce le-ați face?!”, a răbufnit Traian Ogâgău.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!