6.9 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

Un sângeorzan s-a trezit cu mașina de teren confiscată! A fost prins cu camerele de supraveghere încălcând legea

Un sângeorzan s-a ales cu mașina de teren confiscată, după ce a încălcat legea și totul a fost surprins de camerele de supraveghere. Acesta a fost amendat și cu 15.000 de lei.

Și-au luat mașina de teren, au încărcat în ea toate resturile de construcții rezultate în urma unor lucrări și le-au dus pe malul râului, pentru a le abandona în natură. S-a întâmplat în Sângeorz-Băi. Totul a fost suprins de camerele de supraveghere mobile montate de primărie în toate zonele unde se obișnuiește abandonarea deșeurilor în natură.

Cetățeanul în cauză s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei, dar și cu autoturismul confiscat.

Este al doilea șofer care rămâne fără autoturism după ce a abandonat deșeuri în natură. Tot luna aceasta, un alt șofer a rămas fără tractor, după ce a fost surprins abandonând tot resturi de construcții pe malul râului.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...