12.6 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Un sângeorzan s-a trezit cu mașina de teren confiscată! A fost prins cu camerele de supraveghere încălcând legea

Un sângeorzan s-a ales cu mașina de teren confiscată, după ce a încălcat legea și totul a fost surprins de camerele de supraveghere. Acesta a fost amendat și cu 15.000 de lei.

Și-au luat mașina de teren, au încărcat în ea toate resturile de construcții rezultate în urma unor lucrări și le-au dus pe malul râului, pentru a le abandona în natură. S-a întâmplat în Sângeorz-Băi. Totul a fost suprins de camerele de supraveghere mobile montate de primărie în toate zonele unde se obișnuiește abandonarea deșeurilor în natură.

Cetățeanul în cauză s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei, dar și cu autoturismul confiscat.

Este al doilea șofer care rămâne fără autoturism după ce a abandonat deșeuri în natură. Tot luna aceasta, un alt șofer a rămas fără tractor, după ce a fost surprins abandonând tot resturi de construcții pe malul râului.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...