13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

Un tânăr din Rodna și-a pus capăt zilelor

Un tânăr din Rodna și-a pus capăt zilelor în această seară. Echipajele medicale au încercat să-l readucă pe tânăr la viață, însă eforturile depuse au fost în zadar.

Salvatorii au fost solicitați printr-un apel la 112 să intervină în Rodna, în zona garsonierelor, unde un tânăr de 21 de ani s-a spânzurat.

Spre locul indicat s-au deplasat de urgență un echipaj de prim ajutor de la Sîngeroz-Băi și un echipaj B2 SAJ din Năsăud.

Echipajele medicale l-au găsit pe tânărul de 21 de ani în stop cardio-respirator.

„Echipajele medicale au început manevrele de resuscitare, dar după 45 de minute, din păcate, organismul bărbatului nu a răspuns la manevre. S-a declarat decesul la locul solicitării”, transmite Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ BN.

„În această seară a fost sesizat prin 112 faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat în anexa blocului în care locuia. La fața locului, polițiștii au identificat un tânăr de 21 de ani, din localitate, care din păcate a decedat”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Polițiștii Secției 7 sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...