14.5 C
Bistrița
marți, septembrie 27, 2022

Un tânăr din Rodna și-a pus capăt zilelor

Un tânăr din Rodna și-a pus capăt zilelor în această seară. Echipajele medicale au încercat să-l readucă pe tânăr la viață, însă eforturile depuse au fost în zadar.

Salvatorii au fost solicitați printr-un apel la 112 să intervină în Rodna, în zona garsonierelor, unde un tânăr de 21 de ani s-a spânzurat.

Spre locul indicat s-au deplasat de urgență un echipaj de prim ajutor de la Sîngeroz-Băi și un echipaj B2 SAJ din Năsăud.

Echipajele medicale l-au găsit pe tânărul de 21 de ani în stop cardio-respirator.

„Echipajele medicale au început manevrele de resuscitare, dar după 45 de minute, din păcate, organismul bărbatului nu a răspuns la manevre. S-a declarat decesul la locul solicitării”, transmite Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ BN.

„În această seară a fost sesizat prin 112 faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat în anexa blocului în care locuia. La fața locului, polițiștii au identificat un tânăr de 21 de ani, din localitate, care din păcate a decedat”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Polițiștii Secției 7 sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...