9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Un utilaj folosit pentru modernizarea unui drum, lăsat fără motorină de trei tineri. Au furat aroape 250 de litri de motorină într-o noapte

Trei tineri din Silivașu de Câmpie au reușit să lase un utilaj folosit pentru modernizarea unui drum din zonă fără motorină, noaptea trecută. Dintr-un utilaj și o autoutilitară, cei trei au furat aproape 250 de litri de motorină, într-o singură noapte.

Trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani din Silivașu de Câmpie au lăsat ieri noapte un utilaj folosit la reabilitarea drumului din zonă fără motorină. Aceștia au furat 140 de litri de motorină din excavatorul parcat pe marginea Drumului Județean 162.

În aceeași noapte, cei trei au mai furat 120 de litri de mtorină dintr-o autoutilitară parcată în localitatea Șopteriu.

„În urma investigațiilor efectuate în cadrul a două dosare penale de furt calificat, înregistrate ieri, 14 iulie, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, toți din Silivașu de Câmpie, bănuiți de comiterea faptelor”, informează IPJ BN.

Foto: Arhivă

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Să fie condamnați la închisoare iar acolo să muncească până achită motorina de trei ori cât au furat. Dumnezeu puruncește: ” De va fura cineva o oaie să dea înapoi șapte ca să fie iertat!” Așa se vor învăța să muncească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.