19.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Universitatea Tehnică are „casă nouă” în clădirea renovată a fostului Tribunal Bistrița-Năsăud

Cât de curând, Universitatea Tehnică Cluj-Napoca cu extensie la Bistrița se va muta în „casă nouă”, în clădirea proaspăt renovată a fostului Tribunal Bistrița-Năsăud.

UTCN (Universitatea Tehnică Cluj-Napoca) își va desfășura cursurile, laboratoarele sau conferințele în clădirea fostului Tribunal Bistrița-Năsăud, proaspăt renovată prin, Programul Operațional Regional 2014 – 2020.

Valoarea totală a proiectului este circa 10 milioane lei. În această sumă este prevăzută, însă și dotarea laboratoarelor.

Conform proiectului, la parter va funcționa o bibliotecă și două laboratoare de Mașini Unelte și Robotică, la etajul I va fi un amfiteatru, săli de cursuri și laboratoare, iar la etajul al doilea va fi încă un amfiteatru și săli de curs.

În cadrul UTCN, extensia de la Bistrița, studiază un număr de aproximativ 500 de studenți anual.

Sursa foto: UTCN Bistrița

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?