7.6 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Universitatea Tehnică are „casă nouă” în clădirea renovată a fostului Tribunal Bistrița-Năsăud

Cât de curând, Universitatea Tehnică Cluj-Napoca cu extensie la Bistrița se va muta în „casă nouă”, în clădirea proaspăt renovată a fostului Tribunal Bistrița-Năsăud.

UTCN (Universitatea Tehnică Cluj-Napoca) își va desfășura cursurile, laboratoarele sau conferințele în clădirea fostului Tribunal Bistrița-Năsăud, proaspăt renovată prin, Programul Operațional Regional 2014 – 2020.

Valoarea totală a proiectului este circa 10 milioane lei. În această sumă este prevăzută, însă și dotarea laboratoarelor.

Conform proiectului, la parter va funcționa o bibliotecă și două laboratoare de Mașini Unelte și Robotică, la etajul I va fi un amfiteatru, săli de cursuri și laboratoare, iar la etajul al doilea va fi încă un amfiteatru și săli de curs.

În cadrul UTCN, extensia de la Bistrița, studiază un număr de aproximativ 500 de studenți anual.

Sursa foto: UTCN Bistrița

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: