4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

URIU: O tânără de 19 ani l-ar fi încurajat pe amicul de 17 ani să-i conducă mașina, știind că acesta nu are permis

Ieri seară, polițiștii de la Secția 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au depistat în trafic o mașină condusă de un tânăr de 17 ani din Uriu. Tânărul era însoțit de o adolescentă de 19 ani. Se pare că aceasta i-a permis să urce la volan, deși știa că nu are permis.

În seara de 20 ianuarie, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală au depistat în trafic, în localitatea Uriu, un autoturism în care se aflau un tânăr de 17 ani și o tânără de 19 ani. Ambii sunt originari din Uriu.

La volan a fost identificat tânărul de 17 ani. Tânăra i-ar fi încredințat autovehicul pentru a-l conduce, deși cunoștea faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, precizează reprezentanții IPJ BN. 

Tinerii s-au ales cu dosar penal. Polițiștii cercetează în continuare infracțiunea de conducere fără permis și încredințarea unui autovehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care se știe că nu deține permis de conducere.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.