5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

USR se pregătește de alegeri interne. Război total între viceprimarul Stan și deputatul Sas, candidații de la județ

Deputatul Lorant Sas a confirmat faptul că va intra în cursa pentru șefia noului USR. Acesta va contracandidatul viceprimarului Călin Stan, cu care spune că n-are niciun fel de relație sau dialog.

„Nu vorbim, nu dialogăm, nu avem nici măcar o relație instituțională”, a spus deputatul Lorant Sas, într-o conferință de presă, despre viceprimarul Călin Stan. Cei doi candidează pentru șefia fuzionatului USR-PLUS.

Prima rundă de alegeri, pentru șefia organizației municipale, va avea loc peste două zile, mai exact în 27 iunie. Cea de-a doua rundă de alegeri, pentru șefia organizației județene, este programată pentru data de 4 iulie.

Lorant Sas a mai spus că dacă va câștiga alegerile Călin Stan va încerca să „conviețuiască” cu acesta. Nu exclude însă posibilitatea ca dacă Stan câștigă alegerile, o serie de membri să se retragă din partid.

Deputatul USR a mai criticat, voalat, autointitularea lui Călin Stan drept „președinte interimar” al formațiunii politice la nivel de județ.

Pe lângă fuziunea cu scântei, USR începe să aibă tot felul de probleme. Un fost membru a acționat în judecată liderii formațiunii politice. Despre asta Bistrițeanul.ro a scris AICI.

De asemenea, s-a aflat că la Șieu s-au strecurat în partid rude de-ale primarului în funcție (Ionuț Cifor – ALDE).

Consilierul local USR de la Rodna, Alexandra Boldiș a fost călcată de mascați în urmă cu două săptămâni. Perchezițiile, în urma cărora s-au ridicat bani din casa acesteia, fac parte dintr-un dosar de contrabandă cu țigări. Despre asta, Bistrițeanul.ro a scris AICI.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!