8.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

Valea Mare: Și-a tăiat piciorul cu drujba! A intervenit elicopterul SMURD

Salvatorii au fost solicitați într-o zonă greu accesibilă din Valea mare. Un bărbat și-a tăiat piciorul cu drujba. Elicopterul SMURD a preluat victima și a transferat-o la o clinică de specialitate.

Un apel la 112 solicita intervebnția de urgență a salvatorilor în Valea Mare. Zona indicată era una greu accesibilă, dar, un bărbat și-a tăiat piciorul cu drujba.

Echipaje SMURD și un elicopter cu un echipaj aeromedical SMURD au fost direcționate spre caz. Cu sprijinul SVSU, dispeceratul integrat ISU SAJ Bistrița – Năsăud a pus la dispoziție coordonatele GSP pentru aterizarea elicopterului cât mai aproape de locul solicitării.

Victima este un bărbat in vârstă de aproximativ 43 de ani. A fost preluat in prima faza de un echipaj de prim ajutor SMURD, care a stabilizat pacientul și l-a pregătit pentru predarea către echipajului aerian SMURD Târgu Mureș.

Victima a fost evacuată pe calea aerului la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureș” transmit reprezentanții ISU BN.

Ar fi vorba de un accident de muncă, polițiștii intrând pe fir

În această dimineață a fost sesizat prin 112 faptul că în zona muntelui Cucureasa, pe raza comunei Șanț, un bărbat s-a tăiat cu drujba.

În urma primelor verificări efectuate, a reieșit faptul că bărbatul, în vârstă de 43 de ani din Valea Mare, angajat al unei societăți de exploatare a materialului lemnos s-ar fi accidentat în timp ce desfășura activități de tăiere a unui buștean cu un motoferăstrău.

Acesta a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Secției 7 poliție Rurală Sângeorz-Băi efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Totodată, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă, pentru efectuarea de verificări de specialitate” transmite IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: