4.1 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

Veste tristă. Retragerea lui Elisei și turneul de handbal nu se țin în Polivalenta de la Unirea

Evenimentul de retragere a Valentinei Ardean Elisei și turneul internațional de handbal nu vor fi organizate la Complexul Sportiv Polivalent de la Unirea. Anunțul a fost făcut astăzi de către Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, într-o conferință de presă.

Cele două evenimente nu pot fi găzduite de noua construcție dedicată sportului din cauza lipsei unui protocol de utilizare temporară din partea CNI care presupune organizarea evenimentului înainte de recepția lucrării.

Inaugurată ieri alături de autoritățile guvernamentale și cu mult fast, noua sală nu poate fi folosită pentru evenimente în 16 și 19-21 august.

Astfel, evenimentele vor fi mutate în Sala Polivalentă din Bistrița, chiar dacă va fi o problemă în vederea reîmpărțirii biletelor cu valoare 0 care nu mai au valabilitate din noua în vechea sală.

„Îmi cer mii de scuze față de iubitorii de sport, însă unde este lege, nu putem face nimic. Cei de la CNI au spus clar: ce articol de lege prevede posibilitatea de a face un protocol de utilizare temporară a investiției care este în curs de derulare”, a declarat Emil Radu Moldovan.

În sala Complexului Sportiv ar fi încăput 1900 de invitați, iar până la 3000 ar fi fost sportivii Gloriei, oficiali și sponsori, iar în Sala Polivalentă capacitatea maximă este de 1010, însă locurile folosibile în acest moment este de aproximativ 900.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Serios? asa functioneaza statul roman- lucrari incepute fara a avea autorizatie, manifestari sportive in sali nereceptionate etc. Nici o demisie, nimic, doar inaugurari festive, sa vada lumea cat muncim si sa ne tot aleaga!

  2. Nu s-a schimbat nimic din 1990! „Taie pamblica” fără recepție finală, apoi începe să pice faianța prin băi, să bubuie bateriile & țevile, să plouă prin acoperișul „bombastic” (& echipa națională de handbal feminin a RO + unele internaționale fac dribling printre jaloane (=găleți+ cârpe!!) / patinaj (ne) artistic (depinde de anotimp!!))!! 😡
    Presupun că, doar sursa banilor pt. investiție e alta!!

    RUȘINIIIIICĂ! 👎

    Și totuși ❤️ România! 😎

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: