11.6 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

VIDEO: A câștigat 1.500 de lei în doar câteva minute, cu o chitară…!

I-au fost de ajuns câteva minute și o chitară pentru a convinge juriul că merită premiul cel mare al competiției, în valoare de 1.500 de lei!

Festivalul național concurs pentru tineret Bistrița Folk s-a încheiat în această seară, al Centrul Cultural Dacia cu Gala laureaților. Mihai Cosmin Popescu – președinte al juriului și realizatorul emisiunii Omul cu chitara la Radio România Actualități a făcut oficiile de gazdă, explicând că juriul a urmărit cu atenție talentul vocal al celor șase concurenți, creativitatea, prezența lor scenică și felul în care stăpânesc chitara. Președintele juriului l-a felicitat pe Florin Săsărman, inițiatorul și sufletul festivalului Bistrița Folk, subliniind că este foarte important ca într-un oraș precum Bistrița să existe un asemenea eveniment de calibru care se desfășoară deja de 17 ediții.

Două premii speciale în valoare de 300 de lei au primit George Octavian Panfi și bistrițeanca Maria Matean, în timp ce Sergiu Pârvulescu din Vulcan (Hunedoara), în vârstă de 14 ani  a primit premiul special „Ovidiu Domnici”, oferit de Comanderia Templieră Bistrița. Premiul III a fost cucerit de Diana Porca din Bistrița, premiul II a ajuns la Daria Andreea Boghean din Târgu-Neamț, în vârstă de doar 13 ani, iar marele premiul a fost cucerit de Radu Comănescu:

[arve url=”https://youtu.be/c9LFkk6xivM” /]

Cea de-a doua seară a festivalului național concurs Bistrița Folk a început însă cu o surpriză pentru public! Florin Săsărman a invitat pe scenă un băiat de doar 10 ani – Mircea Vlas, care a smuls aplauze și admirația publicului cu un moment extraordinar:

[arve url=”https://youtu.be/2gdWq2UBmI4″ /]

Pe scena Centrului cultural „Dacia” au urcat apoi grupul de folk Armadia, înființat în 1990, în Năsăud. Seara se va încheia cu alte recitaluri de excepție susținute de Vali Șerban&Marius Popa, Anatol Rudei, Dinu Olărașu & Paul Arva și Mircea Rusu Band.

Festivalul Național Bistrița Folk 2018 este organizat de Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud și Asociația Culturală România din Inima Mea, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud. Sponsor principal al evenimentului este Ecomas Energosystem Bistrița. Sponsori: Equal SRL, Arhicris Logistic SRL, Pombis SA și Hotel Codrișor.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: