23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

VIDEO – A răbufnit: De 1 Decembrie, toți vor primi șepci și stegulețe cu Radu Moldovan

Președintele CJ BN, Radu Moldovan, a explicat astăzi, mai pe larg, ceea ce se organizează pentru ziua de 1 Decembrie. Apoi, iritat de întrebarea unui jurnalist, acesta a anunțat că e inclusiv regizor. „Toți cei din Piața Petru Rareș vor primi șepci și stegulețe cu Radu Moldovan!”, a răbufnit acesta.

Duminică este Ziua Națională a României. Pentru a marca această zi, vor avea loc diferite manifestații solemne, dar și de distracție și voie bună.

În ce privește momentul solemn, în 1 Decembrie, evenimentele se vor desfășura după cum urmează:

În loc de „tradiționala” fasole cu ciolan, pe Pietonal va avea loc un show culinar, iar cei prezenți vor avea ocazia să guste bunătăți „de pe meleagurile noastre”.

De 1 Decembrie, târg cu produse tradiționale, de pe la noi! CÂT costă manifestările de Ziua României:

La ora 16:00, în mod special pentru cei micuți, va avea loc un moment special de aprindere a luminițelor, de colorare a iernii.

De 1 Decembrie, copiii colorează iarna alături de prietenii lui Moș Crăciun!

Astăzi, în cadrul unei conferințe, președintele Consiliului Județean a mai făcut o dezvăluire ȘOC!

„Toți cei prezenți vor primi șepci și stegulețe cu Radu Moldovan!”, a declarat acesta, după ce a răbufnit, iritat fiind de întrebarea unui jurnalist.

Mai multe puteți urmări în video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/XHbhyxB_k8M” /]

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.