4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

VIDEO: Azi, ULTIMA etapă din Dakar 2022! Rugăciuni și pumni strânși pentru ambele echipaje cu bistrițeni!

Cele două echipaje cu bistrițeni parcurg azi ULTIMA etapă din DSakar 2022. Un vis imposibil, devenit realitate. Bistrițenii de acasă se roagă și țin pumnii strânși pentru Mihai, Cheloo, Iacob și Tudor!

Un vis îndepărtat a ajuns realitate! Imposibilul a devenit posibil. În ultimele două săptămâni, bistrițenii au fost cu sufletul la gură, urmărind Dakar Rally 2022, competiția de renume din Arabia Saudită. Și asta pentru că la linia de start s-au alineat DOUĂ echipaje cu bistrițeni: Mihai Ban cu Cheloo și Iacob Buhai cu Tudor Turdean.

Mulți dintre concurenți s-au accidentat, au părăsit competiția, dar echipajele 287 și 289 au parcurs etapă după etapă.

Azi, Mihai, Cheloo, Iacob și Tudor trăiesc o minune: parcurg ultima etapă a DAKAR 2022. O probă mai scurtă, cu ”doar 164 de km de probă specială”.

Mihai și Cheloo au transmis aseară un video pentru toți cei ce-i urmăresc.

Tudor ne-a delectat cu un video în care ne arată CUM scoate nisipul de la motorul mașinii

Astăzi, bistrițenii sunt cu sufletul la gură, așteptând momentul când cele două echipaje vor trece linia de finish.

Astăzi e ultima etapă din Dakar 2022. După 11 etape parcurse cu succes, visul de a termina Dakar devine realitate. Să le ținem pumnii bistrițenilor noștri și să ne rugăm pentru ei. Succes, Iacob Ilie Buhai Hotea. Suntem cu gândul la tine, nașule! Astăzi toate gândurile și rugăciunile sunt pentru tine!!” a transmis Alina Buhai.

Și pe pagina lui Mihai Ban a curs cu mesaje de încurajare și felicitări.

Nu știu dacă știți toți ce înseamnă și ce presupune Dakar, dar e imposibilul transformat în posibil pentru Mihai Ban și Cheloo16hzoficial

Bravoooo, Mihai Ban!!! Ești suuuuper tare!!!

Mihai Ban și Cheloo16hzoficial au parcurs 11 etape din aventura DAKAR 2022. Astăzi e ultimul hop și istoria e de partea lor

 

Redacția Bistrițeanul.ro vă ține pumnii și azi! Pentru noi sunteți campioni!

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Mai ușor cu rugăciunea, aia o păstrați pentru voi , cât pentru echipajele noastre avem încredere că știu să ne facă mândrii. Baftă baieți!

  2. Felicitări participanților la Dakar 2022!
    Rezultate deosebite după eforturi pe măsură.
    Succes in continuare tuturor.
    Pentru Tudor Turdean, vecinul nostru,să aibă în continuare mult noroc si sa-si atingă toate tintele, pe masura pasiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: