4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

VIDEO: Bistrițenii, nemulțumiți că stau cu ceasurile pentru a intra la Electrica

Nervi și „revoltă”, în față la sediul Electrica. Bistrițenii așteaptă cu ceasurile pentru a intra în clădire, indiferent că au de plătit o factură sau de încheiat contracte. „Se intră o persoană la o jumătate de oră. Stai de dimineață și riști să nu mai intri”, au transmis clienții supărați.

Odată cu pandemia, mulți au ales să-și plătească facturile online. Cu toate acestea, rămâne un număr serios de clienți care nu se descurcă online, așa că preferă varianta – la ghișeu.

E și cazul facturilor energiei electrice. Mai mult, odată cu liberalizarea pieței, oamenii aleg să își schimbe ori furnizorul, ori tipul de contract. Așa se face că numărul de clienți care se prezintă la sediile furnizorilor de servicii este în creștere.

Azi însă, la Electrica, oamenii s-au revoltat. Sătui să aștepte cu ceasurile, spiritele s-au încins.

„Eu am stat de la 10 și am intrat abia acum, la 14.00 înăuntru”, a explicat o clientă.

Oamenii sunt nemulțumiți pentru că, deși și-au depus actele online, tot trebuie să se prezinte la sediu pentru diferite „chichițe”. Așa că stau cu orele până să intre în sediu, și dacă nu merg de dimineață bună, riscă să nu intre deloc în ziua respectivă.

Intră o persoană la jumătate de oră. Sunt două ghișee deschise doar. La ora 14.30 intră ultima persoană, iar restul, care mai așteaptă, trebuie să revină”, au mai spus clienții revoltați.

Reporterii Bistrițeanul.ro au încercat să ia legătura cu cineva care să explice situația, dar nu a răspuns nimeni, în afara unui robot. Iar cei de la Furnizare „nu intervin” peste cei de la Încasări / Contracte.

Iar programul e într-adevăr scurt, date fiind condițiile impuse de pandemie:

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!