1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

VIDEO: Bistrițenii, nemulțumiți că stau cu ceasurile pentru a intra la Electrica

Nervi și „revoltă”, în față la sediul Electrica. Bistrițenii așteaptă cu ceasurile pentru a intra în clădire, indiferent că au de plătit o factură sau de încheiat contracte. „Se intră o persoană la o jumătate de oră. Stai de dimineață și riști să nu mai intri”, au transmis clienții supărați.

Odată cu pandemia, mulți au ales să-și plătească facturile online. Cu toate acestea, rămâne un număr serios de clienți care nu se descurcă online, așa că preferă varianta – la ghișeu.

E și cazul facturilor energiei electrice. Mai mult, odată cu liberalizarea pieței, oamenii aleg să își schimbe ori furnizorul, ori tipul de contract. Așa se face că numărul de clienți care se prezintă la sediile furnizorilor de servicii este în creștere.

Azi însă, la Electrica, oamenii s-au revoltat. Sătui să aștepte cu ceasurile, spiritele s-au încins.

„Eu am stat de la 10 și am intrat abia acum, la 14.00 înăuntru”, a explicat o clientă.

Oamenii sunt nemulțumiți pentru că, deși și-au depus actele online, tot trebuie să se prezinte la sediu pentru diferite „chichițe”. Așa că stau cu orele până să intre în sediu, și dacă nu merg de dimineață bună, riscă să nu intre deloc în ziua respectivă.

Intră o persoană la jumătate de oră. Sunt două ghișee deschise doar. La ora 14.30 intră ultima persoană, iar restul, care mai așteaptă, trebuie să revină”, au mai spus clienții revoltați.

Reporterii Bistrițeanul.ro au încercat să ia legătura cu cineva care să explice situația, dar nu a răspuns nimeni, în afara unui robot. Iar cei de la Furnizare „nu intervin” peste cei de la Încasări / Contracte.

Iar programul e într-adevăr scurt, date fiind condițiile impuse de pandemie:

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...