12.5 C
Bistrița
vineri, mai 27, 2022

VIDEO – Bogdan Ivan, atac dur la adresa lui Sighiartău: Promisiunile lui sunt ca și cum eu aș anunța că voi face rachete la Bistrița, cu Elon Musk!

Drumul Expres Bistrița – Cluj a devenit motiv de acuze între putere și opoziție. Azi, deputatul Bogdan Ivan a comparat promisiunile lui Sighiartău privind realizarea drumului, cu „promisiuni că voi face rachete la Bistrița, cu Elon Musk”. Mai mult, social democratul îi cere demisia, ca simbol al „dragostei pe care o poartă bistrițenilor”, în caz că NU reușește să introducă finanțarea drumului expres în PNRR.

Un drum de mare viteză, cu mai multe benzi de circulație și care să lege Bistrița de Cluj era un vis frumos ce părea realizabil. Acum, acest drum, a devenit motiv de luptă și acuze între putere și opoziție.

Odată ce finanțarea acestui drum a fost retrasă din PNRR, Radu Moldovan a trimis o scrisoare deschisă celor din fruntea țării.

Radu Moldovan către Cîțu, Barna, Kelemen și Ghinea: NU blocați bunul mers al județului!

Robert Sighiartău a acuzat la rându-i „ipocrizia pesediștilor”, care nu ar fi făcut nimic.

Robert Sighiartău (PNL BN): „Pesediștii bistrițeni au acum nerușinarea să lanseze scenarii”

Astăzi, la sediul PSD, deputatul Bogdan Ivan a sărit în apărarea lui Radu Moldovan.

În situația în care ajungi să te compari cu președintele Consiliului Județean, cu domnul Radu Moldovan, aș vrea să îi spun domnului Sighiartău, că, până acum, dacă ne uităm la ce a făcut fiecare dintre domniile lor, domnul Radu Moldovan a arătat că POATE, domnul Sighiartău doar VREA. Cam ăsta este raportul de forțe între cei doi lideri politici”, a declarat Bogdan Ivan.

Mai mult, acesta a spus că promisiunile lui Sighiartău că va găsi finanțare europeană pentru acest proiect sunt „povești frumoase”.

Din păcate, în ciuda faptului că secretarul general al PNL, Robert Sighiartău s-a lăudat în toată campania electorală că drumul expres Bistrița-Cluj este o prioritate pentru PNL – liberalii au și convins mulți oameni care le-au acordat votul – suntem azi în faza în care acest drum prioritar nu este cuprins în singurul program care poate să asigure finanțarea pentru acest drum. Mă refer la Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) unde nu există acest drum pe lista de priorități. Ce spune domnul Robert Sighiartău sunt povești pentru copii. A spune generic că tu ca și deputat o să te ocupi să găsești finanțare, e ca și cum aș spune eu că o să vorbesc cu Elon Musk cândva să facem rachete în Bistrița. Cam pe acolo suntem cu nivelul discuției”, a mai spus social democratul.

Totodată, Bogdan Ivan i-a cerut tânărului deputat liberal să-și dea demisia, ca semn că îi sunt dragi bistrițenii, dacă nu reușește să reintroducă acest drum în PNRR.

Îi lansez o provocare. Dacă tot consideră că ține atât de mult la bistrițeni, îi propun ca, în situația în care nu reușește să includă drumul expres Bistrița-Cluj-Napoca în lista de priorități a PNRR, să își dea demisia din poziția de secretar general al PNL, din poziția de deputat, pentru că, întrebăm și noi: Ce face pentru noi?”, a concluzionat Bogdan Ivan.

Întregul atac la adresa liberalului, în video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/M8yvQKqnjVI” maxwidth=”900″ aspect_ratio=”16:9″ loop=”no” muted=”no” /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...