-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

VIDEO – Bogdan Ivan, atac dur la adresa lui Sighiartău: Promisiunile lui sunt ca și cum eu aș anunța că voi face rachete la Bistrița, cu Elon Musk!

Drumul Expres Bistrița – Cluj a devenit motiv de acuze între putere și opoziție. Azi, deputatul Bogdan Ivan a comparat promisiunile lui Sighiartău privind realizarea drumului, cu „promisiuni că voi face rachete la Bistrița, cu Elon Musk”. Mai mult, social democratul îi cere demisia, ca simbol al „dragostei pe care o poartă bistrițenilor”, în caz că NU reușește să introducă finanțarea drumului expres în PNRR.

Un drum de mare viteză, cu mai multe benzi de circulație și care să lege Bistrița de Cluj era un vis frumos ce părea realizabil. Acum, acest drum, a devenit motiv de luptă și acuze între putere și opoziție.

Odată ce finanțarea acestui drum a fost retrasă din PNRR, Radu Moldovan a trimis o scrisoare deschisă celor din fruntea țării.

Radu Moldovan către Cîțu, Barna, Kelemen și Ghinea: NU blocați bunul mers al județului!

Robert Sighiartău a acuzat la rându-i „ipocrizia pesediștilor”, care nu ar fi făcut nimic.

Robert Sighiartău (PNL BN): „Pesediștii bistrițeni au acum nerușinarea să lanseze scenarii”

Astăzi, la sediul PSD, deputatul Bogdan Ivan a sărit în apărarea lui Radu Moldovan.

În situația în care ajungi să te compari cu președintele Consiliului Județean, cu domnul Radu Moldovan, aș vrea să îi spun domnului Sighiartău, că, până acum, dacă ne uităm la ce a făcut fiecare dintre domniile lor, domnul Radu Moldovan a arătat că POATE, domnul Sighiartău doar VREA. Cam ăsta este raportul de forțe între cei doi lideri politici”, a declarat Bogdan Ivan.

Mai mult, acesta a spus că promisiunile lui Sighiartău că va găsi finanțare europeană pentru acest proiect sunt „povești frumoase”.

Din păcate, în ciuda faptului că secretarul general al PNL, Robert Sighiartău s-a lăudat în toată campania electorală că drumul expres Bistrița-Cluj este o prioritate pentru PNL – liberalii au și convins mulți oameni care le-au acordat votul – suntem azi în faza în care acest drum prioritar nu este cuprins în singurul program care poate să asigure finanțarea pentru acest drum. Mă refer la Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) unde nu există acest drum pe lista de priorități. Ce spune domnul Robert Sighiartău sunt povești pentru copii. A spune generic că tu ca și deputat o să te ocupi să găsești finanțare, e ca și cum aș spune eu că o să vorbesc cu Elon Musk cândva să facem rachete în Bistrița. Cam pe acolo suntem cu nivelul discuției”, a mai spus social democratul.

Totodată, Bogdan Ivan i-a cerut tânărului deputat liberal să-și dea demisia, ca semn că îi sunt dragi bistrițenii, dacă nu reușește să reintroducă acest drum în PNRR.

Îi lansez o provocare. Dacă tot consideră că ține atât de mult la bistrițeni, îi propun ca, în situația în care nu reușește să includă drumul expres Bistrița-Cluj-Napoca în lista de priorități a PNRR, să își dea demisia din poziția de secretar general al PNL, din poziția de deputat, pentru că, întrebăm și noi: Ce face pentru noi?”, a concluzionat Bogdan Ivan.

Întregul atac la adresa liberalului, în video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/M8yvQKqnjVI” maxwidth=”900″ aspect_ratio=”16:9″ loop=”no” muted=”no” /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...