17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

VIDEO – Bogdan Ivan: Prețul la energie a crescut alarmant! 3.000 de bistrițeni riscă să fie deconectați

Deputatul PSD Bogdan Ivan a vorbit în cadrul unei conferințe despre creșterea alarmantă a prețului la energia electrică. „3.000 de bistrițeni riscă să fie deconectați. CER parlamentarilor să voteze legea consumatorului vulnerabil în septembrie!”, a declarat social-democratul.

Piața energiei electrice a fost liberalizată începând cu acest an. Consumatorii au avut șapte luni de zile la dispoziție să-și aleagă un nou furnizor, să discute tarifele și să-și reînnoiască contractele.

Azi, în cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD, deputatul Bogdan Ivan a adus în discuție „creșterea alarmantă a prețului energiei electrice”.

Conform acestuia, la nivel național, 250.000 de români riscă să fie deconectați. La nivelul județului nostru ar fi vorba de 3.000 de bistrițeni care nu-și vor mai putea plăti factura la curent.

Tocmai de aceea am venit cu legea consumatorului vulnerabil, care să vină în ajutorul acestor categorii de persoane. Mai exact, legea se adresează celor care au un venit de maxim 1.200 de lei pe cap de persoană, unde e familie mai numeroasă, sau 2.000 de lei dacă persoana locuiește singură. CER parlamentarilor să voteze această lege ÎN SEPTEMBRIE, nu în ianuarie. Atunci, pentru mulți, s-ar putea să fie prea târziu”, a declarat deputatul Bogdan Ivan.

Acesta a acuzat faptul că această creștere se datorează distribuitorilor, care ar încasa de două ori mai mult decât producătorii.

Așa a fost făcută legea aceasta ca unii, care sunt susținători ai acestei guvernări, să încaseze mai mult”, a acuzat tânărul deputat.

Întreaga sa declarație pe marginea acestui subiect o puteți afla din video de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.