13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

VIDEO – Bogdan Ivan: Prețul la energie a crescut alarmant! 3.000 de bistrițeni riscă să fie deconectați

Deputatul PSD Bogdan Ivan a vorbit în cadrul unei conferințe despre creșterea alarmantă a prețului la energia electrică. „3.000 de bistrițeni riscă să fie deconectați. CER parlamentarilor să voteze legea consumatorului vulnerabil în septembrie!”, a declarat social-democratul.

Piața energiei electrice a fost liberalizată începând cu acest an. Consumatorii au avut șapte luni de zile la dispoziție să-și aleagă un nou furnizor, să discute tarifele și să-și reînnoiască contractele.

Azi, în cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD, deputatul Bogdan Ivan a adus în discuție „creșterea alarmantă a prețului energiei electrice”.

Conform acestuia, la nivel național, 250.000 de români riscă să fie deconectați. La nivelul județului nostru ar fi vorba de 3.000 de bistrițeni care nu-și vor mai putea plăti factura la curent.

Tocmai de aceea am venit cu legea consumatorului vulnerabil, care să vină în ajutorul acestor categorii de persoane. Mai exact, legea se adresează celor care au un venit de maxim 1.200 de lei pe cap de persoană, unde e familie mai numeroasă, sau 2.000 de lei dacă persoana locuiește singură. CER parlamentarilor să voteze această lege ÎN SEPTEMBRIE, nu în ianuarie. Atunci, pentru mulți, s-ar putea să fie prea târziu”, a declarat deputatul Bogdan Ivan.

Acesta a acuzat faptul că această creștere se datorează distribuitorilor, care ar încasa de două ori mai mult decât producătorii.

Așa a fost făcută legea aceasta ca unii, care sunt susținători ai acestei guvernări, să încaseze mai mult”, a acuzat tânărul deputat.

Întreaga sa declarație pe marginea acestui subiect o puteți afla din video de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.