11.2 C
Bistrița
vineri, septembrie 30, 2022

VIDEO – Bogdan Ivan: Prețul la energie a crescut alarmant! 3.000 de bistrițeni riscă să fie deconectați

Deputatul PSD Bogdan Ivan a vorbit în cadrul unei conferințe despre creșterea alarmantă a prețului la energia electrică. „3.000 de bistrițeni riscă să fie deconectați. CER parlamentarilor să voteze legea consumatorului vulnerabil în septembrie!”, a declarat social-democratul.

Piața energiei electrice a fost liberalizată începând cu acest an. Consumatorii au avut șapte luni de zile la dispoziție să-și aleagă un nou furnizor, să discute tarifele și să-și reînnoiască contractele.

Azi, în cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD, deputatul Bogdan Ivan a adus în discuție „creșterea alarmantă a prețului energiei electrice”.

Conform acestuia, la nivel național, 250.000 de români riscă să fie deconectați. La nivelul județului nostru ar fi vorba de 3.000 de bistrițeni care nu-și vor mai putea plăti factura la curent.

Tocmai de aceea am venit cu legea consumatorului vulnerabil, care să vină în ajutorul acestor categorii de persoane. Mai exact, legea se adresează celor care au un venit de maxim 1.200 de lei pe cap de persoană, unde e familie mai numeroasă, sau 2.000 de lei dacă persoana locuiește singură. CER parlamentarilor să voteze această lege ÎN SEPTEMBRIE, nu în ianuarie. Atunci, pentru mulți, s-ar putea să fie prea târziu”, a declarat deputatul Bogdan Ivan.

Acesta a acuzat faptul că această creștere se datorează distribuitorilor, care ar încasa de două ori mai mult decât producătorii.

Așa a fost făcută legea aceasta ca unii, care sunt susținători ai acestei guvernări, să încaseze mai mult”, a acuzat tânărul deputat.

Întreaga sa declarație pe marginea acestui subiect o puteți afla din video de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...