6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

VIDEO: Dacă e proprietate privată terenul, și râul curge pe acolo, e normal să arunce gunoaiele pe mal

S-a întâmplat ieri, între Șintereag și Șieu Odorhei. Două femei au fost surpinse golind tomberoane pe marginea râului. Răspunsul a fost stupefiant de-a dreptul. Dacă e teren proprietate privată, s-ar părea că e normal să se poată arunca gunoaie acolo.

Tot mai multe imagini cu albiile râului pline de gunoaie împânzesc internetul.

La nivel național a apărut chiar o provocare, #trashtag, în care tinerii se pozează lângă o zonă plină de gunoaie, iar apoi revin cu o poză în care zona e curățată și gunoaiele în saci menajeri.

În județul nostru însă, ieri, două femei au fost surprinse aruncând gunoaiele pe malul râului. Totul s-a întâmplat între Șintereag și Șieu dorhei. Și mai șocant decât gestul în sine a fost răspunsul.

La trecerea de cale ferată din Șintereag către Șieu Odorhei niste persoane „educate”golesc ziua în amiaza mare tomberonul și roaba plină de gunoaie lângă albia râului Șieu. Le-am claxonat, la care un personaj ciudat de pe marginea drumului (Mălin, mare patron de spălătorie auto) iritat că ce treabă am eu că golesc „doamnele” mizeriile acolo că cică e locul lui, domnule! Asta e tare! Mai nou concesionăm și albia râului! vă las pe voi să trageți concluziile” a scris Lazăr B. pe pagina sa de Facebook.

[arve url=”https://www.facebook.com/lazar.baza/videos/2137978892959952/” /]

Malurile râurilor, pline de gunoaie, par a fi, în viziunea autoritățilo, chiar un impediment în dezvoltarea turistică a zonelor.

Primarul orașului Sîngeorz asocia aruncarea gunoaielor în natură cu bătaia de joc la dresa Divinității. Acesta este de părere că fenomenul se va amplifica, odată cu taxarea pe cantitatea de gunoi produsă de fiecare gospodărie în parte.

”Mă doare sufletul și nu pot decât să mă rog bunului Dumnezeu să facă o minune în creierul nostru că altfel nu se poate, noi ne batem joc de El !!! Pentru ce țineți post, pentru ce mergeți la Sfânta biserică, dacă vă bateți joc de El??? Sau aveți impresia că e al nostru ceva??? NATURA ESTE DUMNEZEU!!! Culmea, acuma plătiți bani grei să vi se facă curat și o să plătim înzecit dacă nu ne învățăm minte!” a scris Traian Ogâgău pe pagina sa de Facebook.

[arve url=”https://www.facebook.com/1542046616062404/videos/302516807105157/” /]

Bistrițeanul.ro a prezentat și alte cazuri în care gunoaiele mărginesc râurile. odată cu venirea primăverii, mizeriile răsar mai ceva ca ghioceii.

FOTO/VIDEO: Pe malul Dobricelului frumos, gunoaiele-s grămadă!

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: