31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

VIDEO DEZGUSTĂTOR! Un șoarece în putrefacție descoperit în bucătăria unei pensiuni din județ

Mai multe controale desfășurate de Protecția Consumatorului au confirmat faptul că în bucătăriile restaurantelor din județ poți să găsești absolut orice. Printre „anomaliile” identificate de inspectori s-a numărat și un șoarece în putrefacție, descoperit chiar în bucătăria unei pensiuni din județ, alături de mizerie cât cuprinde.

Într-un control tematic inopinat la unitățile de cazare din județ, inspectorii Protecției Consumatorului au avut parte de o descoperire șocantă. În bucătăria unei pensiuni din județ au dat peste un șoarece în stare de putrefacție. Atât bucătăria, cât și camerele pensiunii, erau mizerabile, potrivit șefului OJPC Bistrița-Năsăud, Felix Manta.

„Au fost făcute controale specifice în zonă (n.r. este vorba despre zona Becleanului) la unități de cazare și de servit masa. În bucătărie am găsit alimente expirate, alimente neetichetate și extrem de multă mizerie. Am găsit și un șoarece mort, în stare de putrefacție. Probleme am găsit și în unitatea de cazare”, a explicat Felix Manta, șeful OJPC Bistrița-Năsăud.

În camerele unde erau cazați clienții, inspectorii Protecției Consumatorului au găsit nu doar mizerie, ci și lenjerie de pat pătată, semn că nici nu a fost schimbată de la clienții anteriori.

Conform acestuia, pensiunea respectivă funcționează de 6-7 ani, însă fără ca Ministerul Turismului să aibă habar. Aceasta nu are autorizație din partea Ministerului Turismului și nici clasificare. Pensiunea respectivă este situată între Bistrița și Beclean.

„Am oprit temporar activitatea în bucătărie, dar și în unitatea de cazare. Proprietarul ne va notifica și chema atunci când vor fi remediate problemele”, a completat Felix Manta.

Controalele au fost realizate săptămâna trecută, miercuri, joi și vineri. Șeful Protecției Consumatorului a notificat Direcția Sanitar Veterinară și pentru Protecția Alimentelor, iar mâine va fi notificat și Ministerul Turismului cu privire la cele descoperite în unitatea respectivă.

Patronul unității de cazare s-a ales și cu amenzi în cuantum de 25.000 de lei. Cele descoperite de inspectori au fost surprinse cu telefonul de un internaut, care ulterior a făcut imaginile publice pe o rețea de socializare.

Video:Observ Tot Facebook

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.