11.6 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

VIDEO- Dumitra: Mobilizare de forțe salvatoare la o casă cuprinsă de flăcări

Noapte de foc pentru salvatorii bistrițeni. Aceștia au intervenit la un incendiu izbucnit în DUmitra. O casă de locuit a fost cuprinsă de flăcări. Au intervenit șase echipaje din cadru ISU BN și SVSU Dumitra.

Puțin după miezul nopții, echipajele de stingere a incendiilor au fost solicitate să intervină în Dumitra. Flăcările cuprinseseră o casă de locuit.

S-a anunțat un incendiu la o casă de locuit în localitatea Dumitra. Nu sunt anunțate victime. Intervin 5 echipaje de pompieri cu 3 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție la înălțime și un EPA SMURD” au anunțat reprezentanții ISU BN.

Incendiul a fost însă unul violent. Așa că a fost nevoie de suplimentarea foțelor salvatoare. DIn fericire nu au fost victime.

Arde o casă de locuit, regim de înălțime d+p+1e+m. Incendiul s-a manifestat la acoperișul imobilului și s-a extins la etajul 1. Imobilele învecinate au fost protejate astfel încât incendiul nu s-a extins la acestea. Distanța de siguranță între case e foarte mică. Au fost suplimentate forțele cu o autospecială de intervenție ( în total 6 echipaje ISU BN și SVSU Dumitra). Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 2*130 mp. Din fericire, nu sunt victime” anunță pompierii.

Știre în curs de actualizare!

[arve url=”https://youtu.be/WDdiBps4PeI” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: