21.6 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

VIDEO: După ce a impresionat cu o doină populară la Next Star, un tânăr din Șieu Odorhei vrea să dea lovitura și în muzica pop

A cucerit inimile tuturor la Next Star, cu o doină populară, dar acum vrea să demonstreze că se pricepe și la muzică pop. Marius Varga din Șieu Odorhei își va lansa, curând, prima melodie. „Este o poveste de dragoste care se înfiripă între doi adolescenți…”

Este o poveste de dragoste care se înfiripă între doi adolescenți. Ei ajung să se iubească atât de mult, încât nimic nu îi mai poate despărți… Este o melodie frumoasă, pe placul tuturor. Am muncit mult la ea”, ne-a mărturisit Marius Varga.

Marius Varga a studiat canto popular, la Liceul „Tudor Jarda”. Ulterior, s-a orientat spre muzica pop. Pentru prima sa melodie, a ales să colaboreze cu un mai vechi prieten, Navzar:

VIDEO. Gata de zbor, pe un acoperiș în zona industrială a Bistriței, într-o lume nebună

Este o piesă inspirată din experiența noastră, din trăirile și poveștile noastre de viață… Cu siguranță se vor regăsi sute de tineri în piesăAm fi vrut să lansăm această piesă într-un cadru natural, în aer liber. Însă pandemia de coronavirus ne-a dat planurile peste cap. Așa că o vom lansa online. Piesa se va numi Floarea Iubirii”, a mai explicat Marius Varga.

Tânărul muzician a mai precizat că melodia a fost înregistrată în Bistrița, la Shelter Studio.

Mi-am dorit să colaborez cu Navzar. Sper că vom mai scrie piese împreunp. Și despre Bistrița, sau despre România… Mă gândeam că sunt multe tinere talente în oraș. Iar dacă piesa va avea succes poate și alți tineri vor vedea că se poate. Și se vor apuca și ei de treabă…”, subliniază Marius Varga.

Piesa va fi lansată luni, 27 iulie 2020, pe Youtube și Facebook. Până atunci, puteți să vă faceți o idee urmărind teaser-ul de mai jos:

Marius Varga a participat în 2016 la Next Star. Atunci când în finală s-au calificat încă doi copii talentați din Bistrița: Ciprian Moldovan și Yasmina Butilă.

Competiția a fost câștigată atunci de Yasmina Butilă, care a primit marele trofeu de la Ilie Năstase.

Marius Varga a fost aplaudat în picioare de juraţii emisiunii. Doina interpretată de Marius – îmbrăcat în costum popular şi clop cu pene de păun – a topit inimile tuturor celor care l-au ascultat.

Marius a fost abandonat la naștere și luat în grijă, pe când avea doar șapte luni, de o femeie de ispravă din Șieu Odorhei.

Ulterior, femeia a luat-o în plasament şi pe sora lui Marius.

Unii și-l amintesc pe Marius Varga și implicându-se într-un un caz umanitar. El a adunat capace de plastic de pe malul Someşului pentru a ajuta la vindecarea unui copil.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!