20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

VIDEO Ia-i de unde nu-s! MIS Grup a „mobilizat” pentru cele 6 șantiere din Bistrița 10 muncitori…

10 muncitori pe 6 șantiere! Atât au găsit reporterii Bistrițeanul după ce au luat la pas două mari lucrări pe care au pus mâna cei de la MIS Grup: Linia Verde și pistele de biciclete. Unde chiar există muncitori se lucrează în dorul lelii: unul dă la lopată, doi se uită.

În acest moment, MIS Grup are 6 șantiere deschise în Bistrița, împărțite în două proiecte: pistele de biciclete și Linia Verde. Primul șantier deschis în urmă cu ceva luni este pe DN17, în Viișoara, unde se amenajează pistele de biciclete. Acestea continuă pe trotuarele de pe strada Independenței și pe trotuarele de pe strada Alexandru Odobescu.

Strada Gheorghe Șincai este parte a proiectului Linia Verde și este închisă deja de 10 zile. Parte a proiectului Linia Verde este și strada General Grigore Bălan, care a fost închisă total acum o lună. Tot MIS Grup se ocupă și de pistele de biciclete de pe Calea Moldovei.

Reporterii Bistrițeanul.ro au luat la pas șantierele din Bistrița unde lucrează sau ar trebui să lucreze compania locală MIS Grup. Astăzi, în 28 iulie, dimineața, pe cele 6 șantiere am găsit doar maxim 10 muncitori. Aceștia erau împărțiți între strada Alexandru Odobescu, unde se amenajează pistele de biciclete pe trotuar și strada Gheorghe Șincai – parte a proiectului Linia Verde.

Pe cele două străzi închise, Gheorghe Șincai și General Grigore Bălan, care creează un disconfort maxim, am găsit doar 5 muncitori.

Dintre cei 5 prezenți pe Gheorghe Șincai doi munceau, iar trei visau la… nemurirea sufletului:

Aceștia și-au făcut apariția doar astăzi de dimineață, ieri după-masă, pe Gheorghe Șincai era o liniște monumentală… La pistele de pe Alexandru Odobescu am găsit muncitori și în această dimineață, dar și ieri după-masă.

Pe strada General Grigore Bălan, închisă de mai bine de o lună, nu am găsit picior de muncitor pe la ora 10:00.

Muncitorii lipseau și de pe DN17 din Viișoara și de pe Independenței și de pe Calea Moldovei. Singura parte a proiectului „pistele de biciclete” unde lucrau în jur de 5 muncitori era cea de pe strada Alexandru Odobescu.

Se lucrează în schimb la Școala Gimnazială nr 1, unde s-a prelungit termenul de finalizare al lucrărilor cu cel puțin jumătate de an. Copiii urmau să se întoarcă în clădirile proaspăt renovate în toamna acestui an, însă acest lucru nu se va întâmpla…

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

 1. Intre timp, duamna gheorghe promoveaza intens ce lucrari se fac in Bistrita si cat de bine lucreaza de fapt firma care (nu) face nimic pe aceste santiere!

 2. Bun, și pt sfidarea asta la adresa bistrițenilor cine răspunde , ce scuza valabila au? Luați și șantierul C. N. L. R., pe carea fel, nu mișcă nimic.
  Reziliati-le contractele. Dacă nu respecta termenele sa plătească penalizări serioase, de 0.1% din valoarea investiției pe zi. Iar la recepție faceți fraților cu adevărat recepție, garanția sa fie măcar pe 10 ani, pt ca lucrările astea (ne) costa, si trebuie făcute cu la carte, nu de Dorei. 10% minim din contract sa le fie reținut cu titlu de garanție, pe tot timpul acordării acesteia. Nesimțirea e tot mai mare… Răspundere 0, bun simt 0. Unde e Vlad Țepeș?

 3. Cel mai bine faceti sesizari la comisarii europeni responsabili de alocarea fondurilor UE pentru asemenea hotii.
  Aia abia asteapta ca sa ne întepe.
  Prin presa obedienta regimului PSDNL nu se zice nimic despre transa 2,6 miliarde euro pe PNRR pe care RO o dorea final de iulie.
  Cautati pe google „România a ratat prima plată de 2,6 miliarde euro pe PNRR pe care o dorea făcută la final de iulie”

  O sa fie durere mare, o sa fie nevoiti baietii ca sa mai renunte la neamurile de gradul 2 si 3…..la toamna se pregatesc disponibilizari in masa prin nemuncitii de la stat …. ca se termina mamaliga ….

 4. O LUAT La bani ăștia de pe noi de nici nu se uita la comentarii vreodată la cât de josnici sunt , susțin ca fac și îs corecți și contractele se dau la prieteni și pe bani , nu o avut mașini sa lucre, o primit fonduri și pentru alea ca sa aiva Dorel cu ce sa lucre, și după aia – bătaie de joc .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: