12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

VIDEO – IN-CON-ȘTI-EN-ȚĂ: A depășit pe linie continuă și în curbă

Un video a apărut în mediul online, în care se vedea o autoutilitară ce depășea mai multe mașini, pe linie continuă și în curbă. În urma verificărilor din oficiu, polițiștii au aflat că evenimentul a avut loc în județul Bistrița Năsăud și șoferul e bistrițean.

Pe grupul de Facebook ”Șoferi de Weekend Cluj” a apărut un video, acum două zile, cu un eveniment din trafic surprins de o cameră de bord.

În imagini se vede cum o autoutilitară depășește mai multe autovehicule pe linie continuă și în curbă, ”apărând” exact în fața celui ce a surprins toată întâmplarea.

Videoul a strâns rapid sute de reacții, iar poliția din CLuj s-a autosesizat. În urma verificărilor s-a aflat că șoferul e bistrițean și evenimentul a avut loc la noi în județ.

”Urmare a imaginilor apărute în spațiul public surprinzând conducătorul unei autoutilitare care efectuează o depășire neregulamentară a unui ansamblu de vehicule, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că evenimentul a avut loc pe DN17D, în județul Bistița-Năsăud. Conducătorul auto a fost identificat, iar datele acestuia au fost transmise Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, în vederea luării măsurilor legale ce se impun” au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

 

Sursă Info/Video/Foto – Info Trafic 24/ Info trafic Cluj

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?