6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

VIDEO – INCONȘTIENȚĂ MAXIMĂ! Și-a lăsat copilul de câțiva anișori să doarmă în portbagaj în timp ce rula pe un drum național

Un șofer care rula pe DN 17D a dat dovadă de inconștiență maximă când și-a lăsat copilașul de doar câțiva anișori să doarmă pe plafonul din portbagaj în timp ce mașina mergea. Culmea, acolo este și o porțiune de drum cu multe curbe, astfel că micuțul putea fi rănit oricând.

Un șofer a surprins în trafic un alt conducător auto care rula în fața sa cu copilașul de doar câțiva ani dormind pe plafonul din portbagajul mașinii.

Imaginile au fost surprinse pe DN17D, drumul care leagă Bistrița de orașul Năsăud. Culmea, este vorba despre un tronson cu multe curbe, astfel că micuțul putea fi rănit oricând.

Potrivit legislației în vigoare, copiii de până la 3 ani trebuie să fie transportați numai în scaune speciale pentru copii. Copiii mai înalți de 1,35 de metri pot călători numai pe bancheta din spate, cu centura de siguranță pusă.

Nerespectarea acestor prevederi se sancționează cu patru sau cinci puncte de amendă și trei puncte de penalizare. Amenda în acest caz ar trece de 900 de lei.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: