19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

VIDEO – INCONȘTIENȚĂ MAXIMĂ! Și-a lăsat copilul de câțiva anișori să doarmă în portbagaj în timp ce rula pe un drum național

Un șofer care rula pe DN 17D a dat dovadă de inconștiență maximă când și-a lăsat copilașul de doar câțiva anișori să doarmă pe plafonul din portbagaj în timp ce mașina mergea. Culmea, acolo este și o porțiune de drum cu multe curbe, astfel că micuțul putea fi rănit oricând.

Un șofer a surprins în trafic un alt conducător auto care rula în fața sa cu copilașul de doar câțiva ani dormind pe plafonul din portbagajul mașinii.

Imaginile au fost surprinse pe DN17D, drumul care leagă Bistrița de orașul Năsăud. Culmea, este vorba despre un tronson cu multe curbe, astfel că micuțul putea fi rănit oricând.

Potrivit legislației în vigoare, copiii de până la 3 ani trebuie să fie transportați numai în scaune speciale pentru copii. Copiii mai înalți de 1,35 de metri pot călători numai pe bancheta din spate, cu centura de siguranță pusă.

Nerespectarea acestor prevederi se sancționează cu patru sau cinci puncte de amendă și trei puncte de penalizare. Amenda în acest caz ar trece de 900 de lei.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...