20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

VIDEO – Mai multe locuințe improvizate ale oamenilor străzii s-au făcut scrum în Zăvoaie

În urmă cu puțin timp, un incendiu a cuprins mai multe locuințe improvizate din Zăvoaie, în care se adăposteau oamenii străzii. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Incendiul a izbucnit în urmă cu puțin timp și a afectat în jur de 20 de metri pătrați. Este vorba despre locuințe improvizate, amenajate de persoane fără adăpost, în zona Zăvoaie.

Din cauza deșeurilor și a materialelor combustibile depozitate în interior, acestea au ars ca o torță. Pompierii ajunși la fața locului au reușit să lichideze rapid flăcările.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

[arve url=”https://youtu.be/q0OsQkzUhJM” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.