25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

VIDEO – Mai multe locuințe improvizate ale oamenilor străzii s-au făcut scrum în Zăvoaie

În urmă cu puțin timp, un incendiu a cuprins mai multe locuințe improvizate din Zăvoaie, în care se adăposteau oamenii străzii. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Incendiul a izbucnit în urmă cu puțin timp și a afectat în jur de 20 de metri pătrați. Este vorba despre locuințe improvizate, amenajate de persoane fără adăpost, în zona Zăvoaie.

Din cauza deșeurilor și a materialelor combustibile depozitate în interior, acestea au ars ca o torță. Pompierii ajunși la fața locului au reușit să lichideze rapid flăcările.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

[arve url=”https://youtu.be/q0OsQkzUhJM” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.