21.6 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

VIDEO: Nouă ani s-au chinuit să-și ridice casa, iar focul a mistuit tot în secunde! Drama unei familii cu cinci copii

Soarta nu a fost niciodată prietena lor cea mai bună, însă familia Simionca – formată din șapte membri – a reușit, prin mari eforturi, să construiască o căsuță în Jelna. Zilele trecute, un incendiu puternic a ars din temelii toată munca lor, animalele, mașina și tot ce aveau în casă. Acum, au nevoie de ajutorul nostru.

Familia Simionca nu a fost niciodată ferită de necazuri, mai ales după ce stâlpul familiei a rămas imobilizat la pat, mama având grijă de cei cinci copii. Drama vieții lor s-a întâmplat însă zilele trecute, când căsuța pe care și-au ridicat-o în nouă ani a dispărut în câteva minute, mistuită de flăcări.

Despre tragicul incident puteți citi AICI.

Reporterii Bistrițeanul.ro au vizitat astăzi familia Simionca. Mama, Florica, nu se poate opri din plâns și își frânge mâinile când vorbește despre momentele groaznice prin care a trecut. Soțul, paralizat, a rămas singur în casa cuprinsă de flăcări, în timp ce ea îi scotea pe gemenii de doi ani și jumătate, urlând din răsputeri pentru a primi ajutor. Doi vecini au reușit să îl scoată pe bărbat din casă, acesta suferind arsuri pe 15% din suprafața corpului. Din fericire, a fost externat și starea lui este bună.

Rămași fără acoperiș deasupra capului, toți cei șapte locuiesc acum la socrii Floricăi, sperând că vor reuși cândva să se mute înapoi acasă. Deocamdată, au rămas doar cu hainele de pe ei și certificatul de naștere al Floricăi. Hainele, mobila, banii pe care îi aveau strânși, animalele, absolut tot s-a transformat în scrum.

Orice ajutor le este acum de folos. Primarul este și el alături de familia Simionca și va ajuta la construirea casei. Haine, bani, alimente, materiale de construcție – orice puteți să donați este în aceste momente mai mult decât binevenit.

Vârstele copiilor pentru cei care doresc să doneze îmbrăcăminte, rechizite:

  • doi băieți de doi ani și jumătate
  • un băiat de 7 ani
  • un băiat de 10 ani
  • o fată de 13 ani

Cont bancar:

Floarea Simionca

BCR

RO73RNCB0038111437290005 

Familia locuiește acum în Jelna – la numărul 187.

 

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=zn4hmF90R_Y&feature=youtu.be” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...