5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

VIDEO: O lucrare foarte importantă, pentru sute de ani de acum încolo, la Lechința

Romeo Florian, primarul localității Lechința, a vorbit – la emisiunea „Direct în Problemă”, moderată de Iulia Stupinean la Bistrițeanul Live – despre o lucrare foarte importantă pentru comunitatea pe care o conduce. „Este un proiect foarte drag mie care se va finaliza curând. Este o lucrare foarte, foarte importantă pentru sute de ani de acum încolo”.

Este un proiect foarte drag mie care se va finaliza curând. Este și o lucrare foarte, foarte importantă pentru sute de ani de acum încolo. E vorba de cadastrul general al comunei Lechiunța…”, a explicat Romeo Florian

Edilul a amintit că este primul proiect pilot de acest gen, în Bistrița-Năsăud. „Gândiți-vă că am întăbulat Apele Române, drumuri județene, stâlpi de la Electrica, canale, CFR, gaz, tot… Plus toate proprietățile din intravilanul și extravilanul comunei… Este o lucrare foarte importantă pentru oamenii din comunitatea noastră…”, a subliniat primarul Romeo Florian.

Acesta a mai recunoscut că este al doilea proiect foarte drag lui, pentru care a insistat foarte mult. „Trei ani a durat licitația, pentru că au făcut-o cei de la ANCPI la București…”, a mai povestit Romeo Florian.

Romeo Florian a adăugat că primul proiect foarte drag lui și de o importanță majoră pentru toată zona de câmpie se referă la existența subunității de pompieri și inaugurarea unui centru SMURD la Lechința.

„Vorbim de scurtarea timpilor de răspuns cu 20 – 25 de minute, doar în localitate. Nu mai vorbesc de comune precum Budești sau Silivaș… Este și un parteneriat de succes între Primăria Lechința, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Ministerul Afacerilor Interne. Este extrem de important pentru toată zona de câmpie…”, a mai spus primarul Romeo Florian.

Alte detalii despre administrația locală din Lechința puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos: 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F607827559877524%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!