20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

VIDEO: Pe strada Împăratul Traian, Elodia atacă mașinile…

Pe rețelele de socializare a fost semnalată ieri o problemă care dă mari bătăi de cap proprietarilor de mașini. Una dintre femeile străzii care își face veacul prin zonă și căreia oamenii îi spun Elodia, a fost filmată în timp ce zgâria un Jaguar cu număr de București.

„Atenție, cei de pe Împăratul Traian, la boschetara asta (cunoscută drept Elodia) că va zgârie mașinile în parcare…!”, atrage atenția cel care a surprins atacurile dezlănțuite ale femeii, înregistrând-o cu telefonul mobil. Acesta îl anunță totodată pe posesorul jaguarului X1 (B 190 UNV) că aripa din dreapta spate a fost serios zgâriată, în timp ce proprietarul unui VW Caddy va trebui să se împace cu ideea că oglinda și ușa din stânga i-au fost, de asemenea, zgâriate… Mai mult, se pare că nu sunt singurele mașini în această situație, iar cei care stau în zonă confirmă faptul că femeia a fost văzută de câteva ori lovind cu capul indicatoarele rutiere, scrijelind și lovind tot ce întâlnește în cale…

[arve url=”https://www.facebook.com/doar.byby.7/videos/375660129577905/” /]

O poveste similară a fost semnalată la Bistrița luna trecută, când un bărbat, fost angajat al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, a fost acuzat de vecini că se distrează sfârtecând cauciucurile mașinilor parcate în zona Lamă. Unul dintre păgubiți a depus plângere la poliție, numărul celor care s-au trezit cu roțile tăiate fiind însă mult mai mare:

VIDEO – „Teroristul” de la Lama. Un fost angajat al Spitalului Județean, acuzat că se distrează tăind cauciucurile mașinilor parcate

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!