7.3 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

VIDEO: Primarul din Livezile aruncă bomboane în trecători şi face show pe străzile din Livezile

Localnicii din Livezile au asistat ieri la un inedit spectacol gratuit: primarul Traian Simionca însuşi, copleşit de impulsurile generoase ale sărbătorilor – a ieşit pe străzile comunei să împartă (să arunce cu) daruri din caleaşcă.

Unul din „carele alegorice” deja celebre în Livezile a traversat ieri, în Ajunul Crăciunului, străzile din Livezile. La maşina Primăriei au fost înhămaţi şi doi reni – nu neapărat kitschoşi, dar nici corespunzători peisajului rural… De jur împrejurul ineditei apariţii, dar şi pe trotuare, crăciuniţe elegante au împărţit cu generozitate bomboane.

Da’ de nu ne sparge parbrizul!„, se răţoieşte o doamnă de pe margine.

Din peisaj nu au lipsit colindele, difuzate la maximum, prin boxe.

Într-un film postat pe Facebook, primarul Traian Simionca se întreţine relaxat şi bine-dispus cu localnicii, le aruncă la rândul său mici cadouri – mici semne din mila măriei sale:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fioana.aniela%2Fvideos%2F3072897949408363%2F&show_text=0&width=267″ maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.2” /]

Întâmplarea ne aminteşte de un alt episod, care avea să fixeze definitiv comuna Livezile la loc de cinste pe harta grotescului în România. În 2014, prmarul Traian Simionca făcea senzaţie cu un car alegoric improvizat pe platforma unei maşini, alături de fete în costume exotice:

Un show păcătos la Livezile! Mira-s-ar lumea de tine, dom’ primar, cum SMINTEȘTI tu lumea!

Iar anul trecut, Traian Simionca a înregistrat un semi-succes chiar şi la Românii au talent:

Primarul din Livezile – show total pe scena de la „Românii au talent”

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.