9 C
Bistrița
vineri, martie 1, 2024

VIDEO Prundu Bârgăului: Incendiu la RAAL

Pompierii se luptă cu flăcările ce au cuprins acoperișul halei RAAL. Incendiul se manifestă la sediul din Prundu Bârgăului. Cauzele sunt încă necunoscute. UPDATE:

Cu puțin înainte de ora 12:00, pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu în localitatea Prundu Bârgăului.

Flăcările au cuprins acoperișul halei firmei RAAL.

Pentru lichidarea incendiului a fost alocat un MAN, un APCA și o EPA din cadrul ISU BN, dar au mers în ajutor și cei de la SVSU Prundu Bârgăului.

În incendiu nu au fost implicate victime. A fost afectat acoperișul, pe o suprafață de aproximativ 100 mp”, au anunțat reprezentanții ISU BN.

Momentan, cauzele producerii incendiului sunt necunoscute.

UPDATE:

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind de natură electrică”, au anunțat reprezentanții ISU BN.

[arve url=”http://www.bistriteanul.ro/wp-content/uploads/2018/05/incendiu-RAAL.mp4″ /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.