-3.7 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

VIDEO – Radu Moldovan: La Năsăud, CT-ul stă-n cutie! Și nici de secția chirurgie nu au nevoie!

În cadrul conferinței organizate cu ocazia vizitei Ministrului Sănătății, Radu Moldovan, președintele CJ BN, și-a dat cu părerea despre secțiile care ar trebui să fie sau să dispară de la spitalele orășenești. Acesta a explicat că investițiile trebuie făcute cu cap. CT-ul de la Năsăud stă în cutie”, a spus acesta.

Astăzi, ministrul sănătății, Sorina Pintea, a prezentat investițiile ce se vor face în domeniul sănătății, în județul nostru. Aceasta a explicat că au fost solicitări care au trebuit respinse.

Printre acestea, și colaborarea Spitalului Orășenesc Năsăud cu Casa de Asigurări de Sănătate, privind investigațiile CT.

La Năsăud, CT-ul a ajuns printr-o donație venită tocmai de la Vatican, așa cum Bistrițeanul.ro a scris AICI.

Doar că, pentru folosirea acestuia, e nevoie de service lunar în valoare de 40.000 de lei, plus anumite cadre medicale specializate, lucruri pe care spitalul din Năsăud nu și le-ar permite.

În cadrul acestui context, Radu Moldovan, președintele CJ BN, și-a dat cu părerea despre investițiile și secțiile ce ar trebui să existe sau să dispară, din cadrul spitalelor orășenești.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=E3pN–zUt5Y&feature=youtu.be” /]

Mai bine dau banii alocați domeniului sănătății înapoi, decât să-i investesc doar așa, pentru că-i avem. Trebuie analizate și făcute investițiile acolo unde se justifică”, a explicat și Ministrul Sănătății Sorina Pintea.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață? Cele mai prețioase 3 decizii financiare pe care le puteți lua pentru cei mici sunt următoarele:

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...