25 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

VIDEO – Radu Moldovan: La Năsăud, CT-ul stă-n cutie! Și nici de secția chirurgie nu au nevoie!

În cadrul conferinței organizate cu ocazia vizitei Ministrului Sănătății, Radu Moldovan, președintele CJ BN, și-a dat cu părerea despre secțiile care ar trebui să fie sau să dispară de la spitalele orășenești. Acesta a explicat că investițiile trebuie făcute cu cap. CT-ul de la Năsăud stă în cutie”, a spus acesta.

Astăzi, ministrul sănătății, Sorina Pintea, a prezentat investițiile ce se vor face în domeniul sănătății, în județul nostru. Aceasta a explicat că au fost solicitări care au trebuit respinse.

Printre acestea, și colaborarea Spitalului Orășenesc Năsăud cu Casa de Asigurări de Sănătate, privind investigațiile CT.

La Năsăud, CT-ul a ajuns printr-o donație venită tocmai de la Vatican, așa cum Bistrițeanul.ro a scris AICI.

Doar că, pentru folosirea acestuia, e nevoie de service lunar în valoare de 40.000 de lei, plus anumite cadre medicale specializate, lucruri pe care spitalul din Năsăud nu și le-ar permite.

În cadrul acestui context, Radu Moldovan, președintele CJ BN, și-a dat cu părerea despre investițiile și secțiile ce ar trebui să existe sau să dispară, din cadrul spitalelor orășenești.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=E3pN–zUt5Y&feature=youtu.be” /]

Mai bine dau banii alocați domeniului sănătății înapoi, decât să-i investesc doar așa, pentru că-i avem. Trebuie analizate și făcute investițiile acolo unde se justifică”, a explicat și Ministrul Sănătății Sorina Pintea.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!