18.1 C
Bistrița
marți, august 9, 2022

VIDEO: Seceta n-ar trebui să ne sperie! Șefii SGA și Aquabis spun că apă în Colibița este destulă, iar Bistrița NU va avea probleme

Ședințele de Colegiu Prefectural și Consiliu Județean s-au învârtit în jurul problemelor generate de secetă. Șefii SGA și Aquabis au dat asigurări că NU există motive de îngrijorare. Apă în Colibița ar fi destulă, iar Bistrița nu are cum să rămână fără apă. E nevoie, totuși, de responsabilitate în consum.

În cadrul ședinței de Colegiu Prefectural, șeful Sistemului de Gospodărire a Apelor BN a dat asigurări că NU rămânem fără apă.

Este destulă apă în Colibița. De asemenea, nu sunt probleme, nu avem sesizări legate de lipsa apei brute la sursă. Dar trebuie să fim responsabili, să utilizăm rațional. Deci apă brută este, nu sunt probleme”, a asigurat Teodor Hășmășan.

Și în cadrul ședinței de Consiliu Județean, liberalul Samuel Coman l-a întrebat pe directorul Aquabis DACĂ există motive de îngrijorare pentru bistrițeni.

Nu există probleme la Bistrița. Municipiul nu va rămâne fără apă, există probleme în alte părți. Dar unele sunt din cauza defrișărilor, a stațiilor preluate de la primării, care nu sunt conforme sau a numărului mic de branșamente făcute, comparativ cu numărul de gospodării care folosesc apa de la rețea pentru a uda grădinile”, a explicat Ioan Șandru.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...

Cum să renovezi baia simplu și rapid

Baia este un spațiu important în orice locuință. Având în vedere că petrecem destul de mult...

Se fac angajări la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness, Sanovil are nevoie de un asistent farmacie

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness,...