14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

VIDEO: Seceta n-ar trebui să ne sperie! Șefii SGA și Aquabis spun că apă în Colibița este destulă, iar Bistrița NU va avea probleme

Ședințele de Colegiu Prefectural și Consiliu Județean s-au învârtit în jurul problemelor generate de secetă. Șefii SGA și Aquabis au dat asigurări că NU există motive de îngrijorare. Apă în Colibița ar fi destulă, iar Bistrița nu are cum să rămână fără apă. E nevoie, totuși, de responsabilitate în consum.

În cadrul ședinței de Colegiu Prefectural, șeful Sistemului de Gospodărire a Apelor BN a dat asigurări că NU rămânem fără apă.

Este destulă apă în Colibița. De asemenea, nu sunt probleme, nu avem sesizări legate de lipsa apei brute la sursă. Dar trebuie să fim responsabili, să utilizăm rațional. Deci apă brută este, nu sunt probleme”, a asigurat Teodor Hășmășan.

Și în cadrul ședinței de Consiliu Județean, liberalul Samuel Coman l-a întrebat pe directorul Aquabis DACĂ există motive de îngrijorare pentru bistrițeni.

Nu există probleme la Bistrița. Municipiul nu va rămâne fără apă, există probleme în alte părți. Dar unele sunt din cauza defrișărilor, a stațiilor preluate de la primării, care nu sunt conforme sau a numărului mic de branșamente făcute, comparativ cu numărul de gospodării care folosesc apa de la rețea pentru a uda grădinile”, a explicat Ioan Șandru.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?