15.2 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

VIDEO: Tenorul bistrițean Ștefan Pop, distins cu premiul internațional „Oscar della Lirica”!

„Mă simt onorat pentru că am primit premiul Oscar della Lirica – International Opera Awards și aș dori să mulțumesc, în mod special, unei persoane care mi-a schimbat viața și căreia vreau să-i și dedic această distincție…”, a transmis ieri tenorul Ștefan Pop.

Tenorul Ștefan Pop din Bistrița a fost distins cu premiul Oscar della Lirica – International Opera Awards, pe care l-a dedicat maestrului său. „Vreau să vă mulțumesc și vouă tuturor celor care ați crezut și credeți în mine și vă promit din tot sufletul că voi cânta întotdeauna din toată inima mea pentru inimile voastre, că voi studia și voi face tot ce este posibil pentru a fi mulțumiți…”, a transmis Ștefan Pop într-un mesaj video emoționant.

Ceremonia a avut loc în Qatar, pe 31 martie, în prezența a zeci de artiști recunoscuți pe plan mondial, între care și interpreți de operă aflați în topul celor mai buni soliști..

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstefanpop.official%2Fvideos%2F406583090135648%2F&show_text=0&width=261″ maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.2″ /]

Premiile International Opera Award se acordă din 2010 și își propun să promoveze, să revitalizeze și să relanseze valorile artistice și culturale ale performanței în operă. Este vorba în primul rând de o artă care presupune o anumită disciplină a vieții și a culturii, o școală a sacrificiului și dăruirii, dar și mult studiu și o permanentă dedicație.

Distincțiile Oscar Della Lirica sunt destinate artiștilor din întreaga lume implicați în spectacolele de operă care au întrunit cele mai înalte aprecieri ale publicului și criticilor de specialitate, în sezonul muzical din anul precendent.

Foto @ Verona per l’Arena

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...