-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

VIDEO: Tenorul bistrițean Ștefan Pop, distins cu premiul internațional „Oscar della Lirica”!

„Mă simt onorat pentru că am primit premiul Oscar della Lirica – International Opera Awards și aș dori să mulțumesc, în mod special, unei persoane care mi-a schimbat viața și căreia vreau să-i și dedic această distincție…”, a transmis ieri tenorul Ștefan Pop.

Tenorul Ștefan Pop din Bistrița a fost distins cu premiul Oscar della Lirica – International Opera Awards, pe care l-a dedicat maestrului său. „Vreau să vă mulțumesc și vouă tuturor celor care ați crezut și credeți în mine și vă promit din tot sufletul că voi cânta întotdeauna din toată inima mea pentru inimile voastre, că voi studia și voi face tot ce este posibil pentru a fi mulțumiți…”, a transmis Ștefan Pop într-un mesaj video emoționant.

Ceremonia a avut loc în Qatar, pe 31 martie, în prezența a zeci de artiști recunoscuți pe plan mondial, între care și interpreți de operă aflați în topul celor mai buni soliști..

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstefanpop.official%2Fvideos%2F406583090135648%2F&show_text=0&width=261″ maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.2″ /]

Premiile International Opera Award se acordă din 2010 și își propun să promoveze, să revitalizeze și să relanseze valorile artistice și culturale ale performanței în operă. Este vorba în primul rând de o artă care presupune o anumită disciplină a vieții și a culturii, o școală a sacrificiului și dăruirii, dar și mult studiu și o permanentă dedicație.

Distincțiile Oscar Della Lirica sunt destinate artiștilor din întreaga lume implicați în spectacolele de operă care au întrunit cele mai înalte aprecieri ale publicului și criticilor de specialitate, în sezonul muzical din anul precendent.

Foto @ Verona per l’Arena

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.