7.1 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

VIDEO: Tenorul bistrițean Ștefan Pop, distins cu premiul internațional „Oscar della Lirica”!

„Mă simt onorat pentru că am primit premiul Oscar della Lirica – International Opera Awards și aș dori să mulțumesc, în mod special, unei persoane care mi-a schimbat viața și căreia vreau să-i și dedic această distincție…”, a transmis ieri tenorul Ștefan Pop.

Tenorul Ștefan Pop din Bistrița a fost distins cu premiul Oscar della Lirica – International Opera Awards, pe care l-a dedicat maestrului său. „Vreau să vă mulțumesc și vouă tuturor celor care ați crezut și credeți în mine și vă promit din tot sufletul că voi cânta întotdeauna din toată inima mea pentru inimile voastre, că voi studia și voi face tot ce este posibil pentru a fi mulțumiți…”, a transmis Ștefan Pop într-un mesaj video emoționant.

Ceremonia a avut loc în Qatar, pe 31 martie, în prezența a zeci de artiști recunoscuți pe plan mondial, între care și interpreți de operă aflați în topul celor mai buni soliști..

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstefanpop.official%2Fvideos%2F406583090135648%2F&show_text=0&width=261″ maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.2″ /]

Premiile International Opera Award se acordă din 2010 și își propun să promoveze, să revitalizeze și să relanseze valorile artistice și culturale ale performanței în operă. Este vorba în primul rând de o artă care presupune o anumită disciplină a vieții și a culturii, o școală a sacrificiului și dăruirii, dar și mult studiu și o permanentă dedicație.

Distincțiile Oscar Della Lirica sunt destinate artiștilor din întreaga lume implicați în spectacolele de operă care au întrunit cele mai înalte aprecieri ale publicului și criticilor de specialitate, în sezonul muzical din anul precendent.

Foto @ Verona per l’Arena

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.