11 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

VIDEO – Un thriller clasic al lui Stephen King, de azi, la cinema Dacia: Focul Viu

De astăzi, la cinema Dacia ne putem delecta cu o nouă adaptare a thrillerului SF al lui Stephen King: Focul Viu. O fată cu puteri pirokinetice extraordinare luptă pentru a-și proteja familia…

Este vorba despre o nouă adaptare a thrillerului clasic al lui Stephen King realizată de  producătorii filmului The Invisible Man. Este povestea unei fete cu puteri pirokinetice extraordinare, care luptă pentru a-și proteja familia. Dar și pentru a se proteja pe ea însăși, de forțele sinistre care încearcă să o captureze și să o controleze.

De mai bine de un deceniu, părinții Andy (Zac Efron) și Vicky (Sydney Lemmon) au fugit, disperați să-și ascundă fiica, Charlie (interpretată de Ryan Kiera Armstrong). Cei care o „vânează” sunt agenți federali ai unei organizații secrete. Aceștia vor să-i folosească darul fără precedent pentru a crea o armă de distrugere în masă.

Tatăl său o învață pe Charlie cum să-și dezamorseze puterea – declanșată de furie sau durere. Dar pe măsură ce fetița se apropie de 11 ani, focul devine din ce în ce mai greu de controlat.

După ce un incident care dezvăluie locul unde se află familia, un agent misterios (Michael Greyeyes) este trimis să vâneze familia. El trebuie s-o prindă pe Charlie odată pentru totdeauna. Dar Charlie are alte planuri… 

Alte filme de văzut în week-end, la cinema DACIA

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: