6 C
Bistrița
vineri, februarie 23, 2024

VIDEO: Ursul, la doi paşi de Bistriţa!

Dacă până zilele trecute eram informaţi despre urşi care generează spaimă şi panică printre locuitorii din Cuşma sau Ocniţa – de acum ne putem aştepta să-l vedem mult mai aproape! Un urs a fost surprins azi-noapte, la doi paşi de Bistriţa…!

Un şofer care venea spre oraşBistriţa, noaptea trecută, a avut parte de o experienţă inedită: în faţa maşinii sale, în bătaia farurilor, acesta a reuşit să surprindă un urs alergând pe drum!

Animalul părea dezorientat şi speriat. La un moment dat, a pătruns chiar pe contrasens, de unde se vedea o altă maşină rulând cu viteză…

„Noaptea trecută, pe Valea Jelnei!”, a transmis şoferul care a filmat întreaga scenă.

În cele din urmă, animalul a părăsit partea carosabilă refugiindu-se între ierburile de pe marginea drumului şi făcându-se nevăzut – în noapte…

[arve url=”https://youtu.be/VIi74motM-c” /]

Despre prezenţa unor urşi în comunităţile de oameni, Bistriţeanul.ro a scris şi în trecut:

URS la Cușma: Populația, avertizată prin Ro-Alert și păzită de jandarmi

Ursul din Ocnița terorizează deja sătenii! Ce face și care e teama cea mare a localnicilor:

Foto deschidere – Arhivă 
Video – Paula Brendea

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: