27.1 C
Bistrița
marți, iunie 22, 2021

Vor accepta cazinourile online licențiate plata în Bitcoin?

Bitcoin-ul este subiectul principal în multe discuții din lumea digitală, iar industria de gambling nu este exclusă. Totuși, o asemenea procedură nu este simplă și nu depinde chiar de cazinouri.

Probabil, mai multe entități care oferă servicii de jocuri de noroc și-ar dori să implementeze cât mai repede o astfel de metodă de plată, dar ține și de adoptarea legii în guvern și mai apoi în sistemul privat.

Avantajele pe care le oferă Bitcoin-ul cazinourilor online

Cum ar arăta un bonus de cazino care să ofere rotiri gratuite fără depunere cu valoare în Bitcoin? Cazinourile din străinătate sunt mai mult decât pregătite să implementeze un astfel de sistem deoarece are poate cele mai multe avantaje pentru o astfel de entitate.

Cazinourile doresc să devină cât de sigure posibil pentru jucătorii lor și să poată face acest lucru câștigând cât mai mulți bani, dar și oferind cât mai mulți bani. Sistemul decentralizat este cea mai sigură tehnologie din ultimii ani, iar taxele ce trebuiesc plătite de către aceste cazinouri sunt aproape inexistente.

Banking Decentralizat

Un sistem centralizat, chiar dacă vorbim despre unul diferit față de cel financiar sau bancar se traduce prin faptul că răspunde în fața unui set de reguli impus de una sau mai multe instituții sau persoane. Sistemul financiar din România este centralizat deoarece răspunde regulilor impuse de guvernul României, dar și de Constituție.

Mai mult decât atât, când se va dori schimbarea, sistemele centralizate pot impune acea schimbare. Dacă de exemplu banca ta dorește să îți blocheze cardul, o poate face. Aceste lucruri nu sunt posibile cu sistemul Bitcoin.

Nimeni nu deține Bitcoin, deci nimeni nu poate dicta modul în care acesta funcționează. Singurul lucru care ține Bitcoin viu este faptul că oamenii îl tranzacționează. Astfel, cazinourile te asigură în cel mai bun mod posibil că bani tăi sunt în siguranță.

Zero legi care afectează Bitcoin

Nu există legi care să afecteze în mod direct Bitcoin, dar există legi care pot forța utilizatorii să utilizeze Bitcoin cu mai multă sau mai puțin libertate.

Cel puțin deocamdată, statele lumii nu dețin Bitcoin, dar când vor vedea beneficiile pe termen lung, lucrurile se vor schimba foarte rapid. Legile și taxele ajută și ele foarte mult cazinourile deoarece taxele percepute pentru a transfera bani de la un operator la un jucător sau invers este taxat aproape cu 0 RON.

Există tranzacții unde au fost mutați miliarde de dolari, iar taxele percepute au fost de aproape 30 RON. Atât cazinourile cât și cei care retrag câștiguri mici sau mari se bucură de aceste avantaje ale taxelor foarte mici. Iar acesta este un al treilea avantaj important, costuri și taxe foarte mici. 

De ce cazinourile licențiate nu acceptă Bitcoin ca metodă de plată?

Cazinourile care nu implementează metode de plată cu Bitcoin pur și simplu nu au nevoie de o astfel de metodă. Gândește-te că majoritatea gamblerilor și pariorilor sunt obișnuiți deja să plătească în cazino folosind metodele clasice, VISA, MASTERCARD, Neteller, Paypal sau alte servicii de plată prin coduri de plată. Deja există foarte multe metode de tranzacționare sigur pe care jucătorii le consideră suficiente.

Dacă un astfel de cazino ar oferi și Bitcoin ca și metodă, probabil un procent foarte mic din acești jucători s-ar orienta către ea. Cei mai mulți dintre ei au locuri de muncă obișnuite cu salarii și venituri mici sau medii. Nu se vor complica niciodată cu tranzacționare prin Blockchain.

Bitcoin nu este văzut bine la scară largă

Pentru un jucător de rând, care nu înțelege cum funcționează Bitcoin și care a fost atent la știrile din trecut, are o concluzie foarte clară stabilită în mintea lui despre această monedă virtuală.

Unii cred că nu este stabilă, își pierde foarte repede valoarea și poate afecta foarte mult bugetul unui om de rând. Toate aceste afirmații sunt valabile în contextul în care tranzacționarea cu ajutorul acestei monede nu este făcută corect, dar aici este vorba despre alte chestiuni.

Ce vor trebui să facă cazinourile online licențiate dacă vor să accepte Bitcoin

Există deja cazinouri care folosesc Bitcoin și care acceptă această metodă de plată ca fiind una dintre cele principale. Cu toate acestea, numărul cazinourilor care fac acest lucru este foarte mic și nu poate influența și restul industriei.

Pentru ca tot mai multe cazinouri să înceapă să folosească Bitcoin, va fi nevoie de o adopție la nivel global, iar acest lucru se va întâmpla când totul va fi foarte evident. Tu ai dori să te joci la sloturi cu Bitcoin sau direct cu banii de pe card? Este mai simplu de înțeles că vei folosi cardul, iar utilizarea Bitcoin nu te face să te simți tocmai confortabil. Când acel disconfort va dispărea, vom putea și să ne gândim la un fenomen mai extins.

Când publicul va dori acest lucru, când tot mai multe cazinouri vor face adopta Bitcoin ca metodă de plată și când toate instituțiile financiare, dar și procesatorii de plăți vor fi de acord cu această implementare. Atunci vom vedea Bitcoin folosit peste tot.

Concluzie

Deși nu pare că Bitcoin va primi foarte multă atenție în următoarea perioadă, viitorul este foarte incert. Într-o lume în care digitalizarea este un fenomen continuu, Bitcoin este amprenta digitală financiară a lumii. Dacă Elon Musk va duce oameni pe lună, vei pleca la tine cu RON? Probabil că nu.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. „Sistemul financiar din România este centralizat deoarece răspunde regulilor impuse de guvernul României, dar și de Constituție” – fals … Dacă ar fi adevărat nici nu ar fi atât de rău. În realitate însă, atât la noi cât și în alte țări, sistemul financiar este controlat exclusiv de structuri sau grupuri private mafiote, numite în mod șmecheresc Bănci Naționale, dar care nu au nimic de-aface cu națiunea pe care pretind că o slujesc… Deci nu Statul prin Guvernul ales de oameni controlează moneda națională ci șmecherii adevărați care au înțeles cum se conduce lumea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...