18.2 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Vrei să ai parte de curcubeu pe cerul gurii și să nu-l superi pe Dumnezeu? Te ajută Gelateria Aniela cu o înghețată specială de post!

Postul poate reprezenta nu doar o pauză alimentară pentru organism, ci, deși pare greu de crezut, și o ocazie de a încerca noi combinații. Cel puțin așa privesc cei de la Gelateria Aniela cea mai „restrictivă” perioadă din an. Gelateria Aniela vine în ajutorul pofticioșilor cu o variantă de înghețată de post.

Cu toții mâncăm înghețată încă de când temperaturile încep să crească. Odată cu apariția primăverii, niciun desert nu poate fi mai savuros ca o îngheţată răcoritoare.

Fiindcă Gelateria Aniela își surprinde fanii ori de câte ori are ocazia, iată că în perioada aceasta este alături și de cei care țin post și îi așteaptă cu un nou sortiment de înghețată de banane cu fulgi și lapte de migdale. Pe lângă faptul că este un răsfăţ pentru papilele gustative, cei care o încearcă nu-l vor supăra nici pe Dumnezeu, pentru că înghețata nu are niciun ingredient de origine animală, fiind astfel perfectă pentru perioada postului.

Unică în oraș, înghețata de post de la Gelateria Aniela promite să te învioreze, să-ți redea cheful de muncă și bineînțeles să te răcorească în zilele călduroase ce se anunță. Astăzi, 24 martie se sărbătorește și Ziua Europeană a Înghețatei, iar aroma aleasă pentru a marca acest „eveniment” este cea de tiramisu. Dacă postiți puteți marca această zi specială cu o înghețată de banane cu fulgi și lapte de migdale.

Dacă nu vă puteți decide la care dintre punctele lor de lucru să apelați, de astăzi Gelateria Aniela își redeschide din nou porțile și pe Calea Moldovei, nr. 25, dar îi găsiți și în Piața Unirii, nr. 3.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...