-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Vrei să ai parte de curcubeu pe cerul gurii și să nu-l superi pe Dumnezeu? Te ajută Gelateria Aniela cu o înghețată specială de post!

Postul poate reprezenta nu doar o pauză alimentară pentru organism, ci, deși pare greu de crezut, și o ocazie de a încerca noi combinații. Cel puțin așa privesc cei de la Gelateria Aniela cea mai „restrictivă” perioadă din an. Gelateria Aniela vine în ajutorul pofticioșilor cu o variantă de înghețată de post.

Cu toții mâncăm înghețată încă de când temperaturile încep să crească. Odată cu apariția primăverii, niciun desert nu poate fi mai savuros ca o îngheţată răcoritoare.

Fiindcă Gelateria Aniela își surprinde fanii ori de câte ori are ocazia, iată că în perioada aceasta este alături și de cei care țin post și îi așteaptă cu un nou sortiment de înghețată de banane cu fulgi și lapte de migdale. Pe lângă faptul că este un răsfăţ pentru papilele gustative, cei care o încearcă nu-l vor supăra nici pe Dumnezeu, pentru că înghețata nu are niciun ingredient de origine animală, fiind astfel perfectă pentru perioada postului.

Unică în oraș, înghețata de post de la Gelateria Aniela promite să te învioreze, să-ți redea cheful de muncă și bineînțeles să te răcorească în zilele călduroase ce se anunță. Astăzi, 24 martie se sărbătorește și Ziua Europeană a Înghețatei, iar aroma aleasă pentru a marca acest „eveniment” este cea de tiramisu. Dacă postiți puteți marca această zi specială cu o înghețată de banane cu fulgi și lapte de migdale.

Dacă nu vă puteți decide la care dintre punctele lor de lucru să apelați, de astăzi Gelateria Aniela își redeschide din nou porțile și pe Calea Moldovei, nr. 25, dar îi găsiți și în Piața Unirii, nr. 3.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...