13.9 C
Bistrița
miercuri, mai 12, 2021

Vrei să pui bani deoparte? Folosește transportul în comun! Mult mai ieftin ca și mașina personală!

Vremurile-s mai grele de când cu pandemia, și fiecare se gândește „de unde să mai taie” din cheltuieli, ca să poată face economii pentru o vacanță, un mobilier nou, o mașină, sau un teren pentru casă. Cei de la Transmixt propun să se taie… de la transport. Folosirea autobuzului e de PATRU ori mai ieftină decât folosirea mașinii personale!

Pandemia a oprit multe și a dat peste cap viața așa cum o știam înainte de 2020. Dar cu toate acestea, nu a putut opri… visele.

Așa că, deși vremurile-s grele, fiecare își gestionează finanțele în așa fel încât să poată să ajungă în concediul mult dorit, să-și mai schimbe ceva prin casă sau chiar să achiziționezze un teren pentru casă.

Cei de la Transmixt vin cu o propunere de „loc din care să tai”. Și anume, din TRANSPORT. Ei ne propun folosirea mijloacelor de transport în comun, în locul folosirii mașinii personale. Avantajul nu e de neglijat.

„Tu știai?

Călătoriile cu autobuzul te pot costa de până la patru ori mai puțin decât cele cu mașina personală. Alege să economisești!” este mesajul transmis pe pagina TRANSMIXT.

Unul dintre comentatorii la postarea acestora a și dat un exemplu rapid:

Logic. Un bilet de autobuz e 1.5 lei pentru chiar și 10 km. Pe când, folosind mașina personală pe aceiași 10 km, luând în considerare un consum de benzină de 6l/100 km , adică un consum de 0.6 l pe 10 km la un preț de 6 lei/l, deci 3 lei/jumătate de litru, cu mașina te costă dublu deplasarea pe 10 km decât cu autobuzul. UNEORI PE DISTANȚE MARI în județ, DA, SE POATE AJUNGE LA ECONOMIE DE 4 ORI!” a scris George P.

Mai mult, cu transportul în comun poți folosi și aplicații pentru a-ți plăti biletul:

EXTRA: Prin aplicația Transmixt, disponibilă pe Google Play și AppStore, îți plătești biletul cu telefonul mobil! Alte avantaje

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...