11.2 C
Bistrița
vineri, septembrie 30, 2022

Vrei să pui bani deoparte? Folosește transportul în comun! Mult mai ieftin ca și mașina personală!

Vremurile-s mai grele de când cu pandemia, și fiecare se gândește „de unde să mai taie” din cheltuieli, ca să poată face economii pentru o vacanță, un mobilier nou, o mașină, sau un teren pentru casă. Cei de la Transmixt propun să se taie… de la transport. Folosirea autobuzului e de PATRU ori mai ieftină decât folosirea mașinii personale!

Pandemia a oprit multe și a dat peste cap viața așa cum o știam înainte de 2020. Dar cu toate acestea, nu a putut opri… visele.

Așa că, deși vremurile-s grele, fiecare își gestionează finanțele în așa fel încât să poată să ajungă în concediul mult dorit, să-și mai schimbe ceva prin casă sau chiar să achiziționezze un teren pentru casă.

Cei de la Transmixt vin cu o propunere de „loc din care să tai”. Și anume, din TRANSPORT. Ei ne propun folosirea mijloacelor de transport în comun, în locul folosirii mașinii personale. Avantajul nu e de neglijat.

„Tu știai?

Călătoriile cu autobuzul te pot costa de până la patru ori mai puțin decât cele cu mașina personală. Alege să economisești!” este mesajul transmis pe pagina TRANSMIXT.

Unul dintre comentatorii la postarea acestora a și dat un exemplu rapid:

Logic. Un bilet de autobuz e 1.5 lei pentru chiar și 10 km. Pe când, folosind mașina personală pe aceiași 10 km, luând în considerare un consum de benzină de 6l/100 km , adică un consum de 0.6 l pe 10 km la un preț de 6 lei/l, deci 3 lei/jumătate de litru, cu mașina te costă dublu deplasarea pe 10 km decât cu autobuzul. UNEORI PE DISTANȚE MARI în județ, DA, SE POATE AJUNGE LA ECONOMIE DE 4 ORI!” a scris George P.

Mai mult, cu transportul în comun poți folosi și aplicații pentru a-ți plăti biletul:

EXTRA: Prin aplicația Transmixt, disponibilă pe Google Play și AppStore, îți plătești biletul cu telefonul mobil! Alte avantaje

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...