13.5 C
Bistrița
miercuri, mai 31, 2023

PROMOȚII de Paște la mobilă Casa RUSU!

Iepurașul de Paște din acest an vine cu… un coș mai mare.  Acesta are reduceri substanțiale la o gamă variată de produse de la Casa Rusu. Indiferent că vrei să-ți schimbi întreaga încăpere, o parte a acesteia sau îți mobilezi integral noua casă, iepurașul de Paște îți aduce, de la Casa Rusu, mobilier pe gustul tău la un preț mult mai mic.

Dacă sosirea primăverii nu te-a motivat îndeajuns să-ți schimbi mobilierul din casă, sărbătoarea Paștelui, care se apropie, te-ar putea convinge să îți faci un cadou mai… substanțial.

Iepurașul de Paște, împreună cu cei de la Casa Rusu, oferă o gamă variată de mobilier, la prețuri deloc de neglijat.

Poți găsi ceea ce ți se potrivește, indiferent dacă optezi pentru un mobilier elegant, sofisticat, confortabil, colorat sau mai sobru! La Casa Rusu găsești exact ceea ce se pliază pe gustul tău și al familiei tale.

Și dacă tot vorbim de sărbători care se apropie, primește-ți familia sau prietenii într-un living cu o bibliotecă modernă, elegantă, care să pună în valoare întreaga încăpere. Cei de la casa Rusu îți oferă living-ul OZON cu o reducere de 35 la sută.

Poate de sărbătorile Pascale ai mai multe zile libere și ai decis să stai acasă pentru a te odihni. Un pat confortabil și mirosul de nou și curat te poate duce instantaneu pe tărâmul viselor și te poate ajuta să te refaci. Cei de la Casa Rusu îți oferă dormitorul Berna cu o reducere de 20 la sută din prețul inițial.

Dacă vin cei dragi din străinătate și vrei să-i surprinzi cu bunătăți în farfurie, sau prietenii te-au desemnat cel mai bun bucătar al grupului, poți să alegi să gătești bunătățile într-un décor nou. Bucătăria Modulară Celia dă un aer sofisticat, ceea ce te va motiva să te avânți în noi experiențe culinare. Iar cei de la Casa Rusu ți-o oferă acum la un preț cu 30 la sută mai mic decât în alte perioade.

Poate că ți-ai amenajat casa așa cum ai dorit, dar parcă mai lipsește o pată de culoare. Poți opta pentru canapeaua Nora. Designul chic și confortabil, dar și prețul cu 35 la sută mai mic, cu siguranță te vor ajuta să te destinzi în timp ce citești o carte, te uiți la un film sau depeni amintiri cu cei din familie sau prietenii care te vizitează.

La Casa Rusu poți găsi și alte piese de mobilier care să se potrivească gustului tău și al familiei tale.

Tot ce ai de făcut este să arunci o privire pe pagina de Facebook Casa Rusu Bistrița. Dacă apreciezi pagina, ești automat la curent cu toate noutățile și ofertele.

Poți trece să-ți alegi ce-ți place din magazinul lor de pe Calea Moldovei nr 15.  Iar dacă nu reușești să ajungi, atunci poți trimite un mesaj pe whatsapp la numărul 0788.31.31.04, iar ei îți prezintă mobilierul prin apel video!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...