FOTO: Cadouri în valoare de 15 milioane de euro, pentru locuitorii din Sîngeorz!

FOTO: Cadouri în valoare de 15 milioane de euro, pentru locuitorii din Sîngeorz!

„O zi istorică pentru oraşul nostru!”, anunţă primarul oraşului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău: Așa cum am promis, iată și cadourile pentru voi în valoare de 15 milioane de euro, în ajun de An Nou!”

 

O veste extraordinară pentru locuitorii din Sîngeorz-Băi, care au primit, în ultima zi a anului 2018, cadouri de 15 milioane de euro!

Primarul Traian Ogâgău şi-a anunţat concetăţenii că „astăzi, cu ajutorul bunului Dumnezeu, am semnat contracte de finanțare pentru încă trei proiecte importante la care s-a muncit foarte mult”.

Este vorba despre:

  • Centru de tineret, construcție pasarelă pietonală, reabilitare vila 1 și asfaltarea unor străzi peste Someş – 5 milioane de euro.
  • Amenajarea zonei de promenadă pe Valea Borcutului și asfaltare străzi – 5 milioane de euro.
  • Amenajare piste de biciclete, pod rutier peste Someșul Mare, și asfaltare străzi – 5 milioane de euro.

Primarul Traian Ogâgău a anunţat că urmează licitația publică și, în curând, demararea lucrărilor. Acesta a mulțumit tuturor sângeorzenilor pentru înțelegere, dar şi Consiliului Local și echipei minunate pentru efortul titanic depus în această perioadă”.

Iată că, așa cum am promis în campania din 2016, în doar doi ani și jumătate, printr-o ALTFEL de abordare și multă muncă, administrația locală Sîngeorz-Băi poate fi foarte eficientă ținând cont că avem foarte multe de recuperat. La această oră avem proiecte semnate deja de aproximativ 23.000.000 de euro care vor demara curând și altele de aproape 20.000.000 de euro care vor fi semnate în cel mai scurt timp, plus unele noi aflate în studiu de oportunitate. 
Se pare că știm foarte bine să ne facem treaba în ciuda tuturor piedicilor. 
Nimic nu este imposibil atâta timp cât noi sîngeorzenii suntem uniți, harnici și punem cu toții suflet și mâna în efortul de a dezvolta și a schimba din toate punctele de vedere această frumoasă comunitate”, a mai precizat Traian Ogâgău.

Primarul şi-a propus să reabiliteze şi câteva şcoli în viitorul apropiat, să construiască grădiniţe noi, dar şi să se ocupe de școala de pe Cormaia. „Vom avea un oraș cum nu am visat vreodată. Proiectele, dragii mei, sunt singura noastră șansă pentru dezvoltarea comunității noastre”, a conchis Traian Ogâgău.

VIDEO. În AVANPREMIERĂ naţională, joi, la Bistriţa: „Maria, Regina României”, un film cât o istorie octombrie 22, 2019 - Un film cât o istorie...! O poveste bazată pe fapte reale, având în prim plan figura marcantă a Reginei Maria, va fi difuzată în avanpremieră naţională, joi, 24 octombrie, de la ora 18.00, la Bistriţa! În distribuţie – şi un actor bistriţean!  Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.
„Aventurile” adolescentului din centrul de la Beclean: a bătut doi educatori, a spart o ușă și și-a agresat frățiorii mai mici octombrie 22, 2019 - Un adolescent de doar 16 ani a semănat groază, în urmă cu două zile, în centrul de la Beclean unde este cazat. Acesta a luat la bătaie doi educatori, a spart ușa de la apartamentul unde este cazat și și-a agresat frățiorii mai mici. Ce l-a enervat în asemenea hal:
VIDEO: Elicopterul Inspectoratului General de Aviație al M.A.I., în sprijinul salvamontiștilor bistrițeni octombrie 22, 2019 - Salvamontiștii bistrițeni au solicitat încă de anul trecut sprijinul Inspectoratului General de Aviație al M.A.I. Aceștia aveau nevoie de un elicopter care să-i ajute cu transportul de materiale. Operațiunea a avut loc în Parcul Național Munții Rodnei.
Ionuț Simionca (PMP): Crețu și Moldovan vând gogoși electorale și minciuni octombrie 22, 2019 - Într-o declarație politică, deputatul PMP Ionuț Simionca și-a exprimat public nemulțumirea legată de faptul că președintele CJ Bistrița-Năsăud și primarul municipiului Bistrița au inaugurat cu fast proiectul de construire a unei săli polivalente în Wonderland.
Se întâmplă în Bistrița-Năsăud: Fetiță de 7 ani trimisă acasă de la dispensarul școlar cu mâna ruptă în două locuri octombrie 22, 2019 - O fetiță de 7 ani a fost trimisă astăzi acasă, cu profesorul de sport, după ce și-a rupt mâna în două locuri, în urma unei căzături. După incident, fetița a ajuns la dispensarul școlar, de unde a fost trimisă acasă și nu la spital, cum ar fi trebuit.
ALEGERI 2019: PSD se opune politicilor de austeritate anunțate de Orban și PNL octombrie 22, 2019 - PSD se opune politicilor de austeritate anunțate deja de Orban și PNL și nu participă la ședința de plen pentru învestirea guvernului Orban!
VIDEO: O lume fantastică, cu peisaje şi legende fabuloase, în premieră, la Bistriţa! octombrie 22, 2019 - O lume fantastică, cu peisaje şi legende fabuloase, cu personaje mitice şi seducătoare dansuri ne-a fost dat să admirăm, zilele trecute la Bistriţa. Mai mult, am avut parte şi de câteva experienţe sonore cu adevărat spectaculoase!
Pedeapsă cu EXECUTARE pentru un fost examinator auto. Despre cine este vorba: octombrie 22, 2019 - Dacă până acum angajații de la Permise Auto care au fost prinși cu mită au scăpat de gratii cu pedepse fără executare, unul dintre ei nu a fost atât de norocos. Trimis în judecată în două dosare, acesta s-a ales cu doi ani și jumătate de închisoare cu executare. Despre cine este vorba:
O cunoașteți?? A furat geanta unei cliente! Sunați la 112 dacă aveți informații! octombrie 22, 2019 - Un furt a avut loc vineri, în incinta unui magazin din Bistrița. În timp ce o clientă proba ceva, geanta cu actele, banii și telefonul i-au fost sustrase de o altă femeie. UPDATE: Hoaţa a fost identificată de polişişti.
VIDEO – Minora ce ar fi fost răpită de unchiul său a fost găsită! UNDE era: octombrie 22, 2019 - Sute de polițiști, jandarmi și voluntari au căutat ieri minora dispărută. Alerta a fost dată ca și răpire, deoarece fata a fost văzută ultima dată plecând cu unchiul ei. Azi-noapte, oamenii legii au găsit-o. Unchiul ei a fost audiat. UNDE se aflau cei doi:
S-a pus cu polițiștii și acum va da cu subsemnatul, periodic, la IPJ! octombrie 22, 2019 - Un tânăr din Sîngeorz a fost reținut de polițiști după ce a încălcat mai multe reguli. Acum, pentru 60 de zile, va trebui să dea cu subsemnatul la sediul IPJ BN. CUM s-a întâmplat totul:
Limitatoare de viteză într-o comună de pe Valea Bârgăului. AFLĂ unde octombrie 22, 2019 - Primăria unei comune de pe Valea Bârgăului pune piciorul în prag și e hotărâtă să lupte cu vitezomanii care circulă pe drumurile din comună. Astfel, autoritatea locală va monta limitatoare de viteză.
Aquabis Bistriţa: Avarie în Rebrişoara! Este afectată toată partea de jos a satului octombrie 22, 2019 - Începând de ieri seară, în Rebrişoara s-a sistat apa potabilă. Au fost afectate străzile Ulița Morii, Primăriei precum și toată partea de jos a satului. Când se reia difuzarea apei potabile:
Un adolescent de 16 ani de la centrul de plasament din Beclean și-a luat la bătaie educatorii. Totul s-a terminat la…Psihiatrie octombrie 22, 2019 - Un adolescent de 16 ani cazat la centrul de plasament din Beclean, în urmă cu două zile, și-a luat la bătaie educatorii. Victime i-au căzut o femeie și un bărbat, cel din urmă având nevoie de îngrijiri medicale. Totul s-a terminat la secția de Psihiatrie Infantilă a Spitalului de Copii din Cluj-Napoca.
Și-a răpit nepoata minoră! Zeci de polițiști îi caută! Dacă-i vedeți, sunați urgent la 112! octombrie 21, 2019 - Zeci de polițiști s-au mobilizat în căutarea Dariei! O copilă de 13 ani a fost văzută ultima dată alături de unchiul ei, care i-a propus să îl însoțească. Apoi, zici că ar fi intrat în pământ. Dacă-i vedeți, sunați URGENT la 112.