16.5 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Dimineața la primele ore, Garda de Mediu, în control la Frasinul

Mediul online s-a împânzit cu imagini care ilustrau poluarea pe care ar produce-o firma Frasinul, în Năsăud. Cei de la Garda de Mediu au fost în control, zilele trecute, „cu noaptea-n cap”. CE spune șeful instituției:

O situație… anormală… s-a creat în mai multe zone din județ. Firme care funcționează în cartiere de locuit. Sau mai bine zis, cartiere de locuit construite în jurul firmelor. Oarecum, o poluare „cu acordul autorităților”.

FOTO/VIDEO – NĂSĂUD: Poluare „cu acordul” autorităților!

În urma imaginilor apărute și a valurilor făcute în mediul online, cei de la Garda de Mediu au mers la Frasinul să verifice. Au „bătut” la ușa firmei cu noaptea-n cap.

Am fost personal acolo, dimineață la ora 06:00. Dacă e să o luăm organoleptic, NU mirosea. Acuma, ce pot spune momentan, e că într-adevăr, nu e normal o stație de asfalt să fie în oraș. Dar asta nu ține de noi, ci de primărie. Echipa cu care am fost a făcut cercetările și în zilele următoare vom informa exact concluziile anchetei”, a declarat, pentru Bistrițenul.ro, șeful Gărzii de Mediu Vasile Petraș.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: