6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Dimineața la primele ore, Garda de Mediu, în control la Frasinul

Mediul online s-a împânzit cu imagini care ilustrau poluarea pe care ar produce-o firma Frasinul, în Năsăud. Cei de la Garda de Mediu au fost în control, zilele trecute, „cu noaptea-n cap”. CE spune șeful instituției:

O situație… anormală… s-a creat în mai multe zone din județ. Firme care funcționează în cartiere de locuit. Sau mai bine zis, cartiere de locuit construite în jurul firmelor. Oarecum, o poluare „cu acordul autorităților”.

FOTO/VIDEO – NĂSĂUD: Poluare „cu acordul” autorităților!

În urma imaginilor apărute și a valurilor făcute în mediul online, cei de la Garda de Mediu au mers la Frasinul să verifice. Au „bătut” la ușa firmei cu noaptea-n cap.

Am fost personal acolo, dimineață la ora 06:00. Dacă e să o luăm organoleptic, NU mirosea. Acuma, ce pot spune momentan, e că într-adevăr, nu e normal o stație de asfalt să fie în oraș. Dar asta nu ține de noi, ci de primărie. Echipa cu care am fost a făcut cercetările și în zilele următoare vom informa exact concluziile anchetei”, a declarat, pentru Bistrițenul.ro, șeful Gărzii de Mediu Vasile Petraș.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...