13.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

WONDERLAND: Directorii de la Finanțe și CAS, campanie fără perdea pentru candidații PNL!

Lupta electorală s-a extins și în instituțiile deconcentrate, acolo unde directorii, numiți politic, fac tot posibilul să întoarcă serviciul partidului mult iubit. Pozele de profil sunt însoțite de rame în care stau la loc vizibil cuvintele magice: „Susțin…primar Bistrița” sau „Susțin… Președinte Consiliul Județean”.

În funcțiile publice de la conducerea deconcentratelor sunt, declarativ, impuse persoane care se află în slujba cetățenilor, nu a partidelor.

Se pare că Dorina Sanda Cicioc și Doina Sigmirean nu au înțeles acest lucru și se află în slujba partidului pentru a mulțumi pentru funcțiile oferite.

Mai mult, orice acțiune electorală a candidaților este reliefată slugarnic în postări ce se vor convingătoare.

Este total imoral și pot să spun că foarte interpretabil din punct de vedere legal cum șefa numită de Ioan Turc la conducerea Administrației Financiare Bistrița-Năsăud intră în lupta politică și susține un candidat și un partid politic la alegerile locale. Ce să înțelegem doamnă director Dorina Cicioc, că este o sugestie sau un mod de intimidare a tuturor agenților economici pe care potrivit funcției publice pe care o dețineți îi verificați…?!”, ne reamintește Alexandru Bria, referindu-se la directorii înregimentați politic, precum șefa ANAF. 

Reamintim tuturor că facebook este spațiu public, virtual bineînțeles, dar public…!

Iar asemenea postări nu au darul de a crea o emulație electorală, ci una jenantă din ciclul „Mulțumim din inimă partidului”

Ceea ce ne duce cu gândul la un alt amănunt – nesemnificativ, desigur: Ioan Turc este cumătrul directorului de la Finanțe, iar fina lor este Doina Sigmirean Pop de la CAS Bistrița… 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: